Fariborz

Fariborz

Belgisch / Iraans, Tandarts

Tandarts

De tandarts die we graag aan uw tandartsenpraktijk introduceren, beschikt over een uitgebreide en veelzijdige achtergrond in de tandheelkunde, wat hem tot een waardevolle aanwinst maakt voor uw team. Zijn indrukwekkende reis begon met het behalen van zijn Tandheelkunde diploma aan de Vrije Universiteit Brussel in 1998, gevolgd door postdoctorale tandheelkundige studies die hij in 2006 succesvol voltooide in Bristol, Verenigd Koninkrijk. Met een Belgisch-Iraanse nationaliteit brengt hij een rijke culturele diversiteit en een schat aan ervaring met zich mee.
De kandidaat heeft in verschillende internationale omgevingen gewerkt en heeft zich bewezen als een uitmuntende professional. Vanaf 2015 is hij trotse eigenaar van zijn eigen praktijk in de Randstad regio. Nu streeft hij ernaar om terug te keren naar België, gedreven door zijn toewijding aan zijn gezin.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K252406

Op naar een nieuwe uitdaging!

Als zeer ervaren tandarts, onderscheidt hij zich door zijn uitstekende communicatieve vaardigheden en zijn vermogen om te luisteren naar de behoeften van zijn patiënten. Zijn patiëntgerichte benadering komt tot uiting in zijn doelgerichtheid, luisterend oor, en geduld, wat hem in staat stelt om een vertrouwensband op te bouwen en hoogwaardige zorg te bieden.


Met een duidelijk doel voor ogen, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een kleine praktijkomgeving waar hij zijn vak met passie kan voortzetten en de mogelijkheid heeft om op termijn de praktijk over te nemen. Hij heeft een sterke voorkeur voor de regio rondom Antwerpen, waar hij graag zijn expertise wil inzetten en bijdragen aan de mondzorg van de lokale gemeenschap.

Wie is Fariborz??

Naast zijn professionele kwaliteiten is hij ook een vriendelijke en spontane man met een passie voor een gezonde levensstijl. Zijn liefde voor sport en zijn toewijding aan zijn familie, vooral zijn kinderen, weerspiegelen zijn sterke kernwaarden.

Talen

Met een moedertaal in Perzisch en vloeiend de Nederlandse en Engelse taal beheersen, is zijn taalvaardigheid een duidelijk voordeel voor veel praktijken.

Goed om te weten!

Bovendien heeft hij reeds een RIZIV-nummer, waardoor hij direct inzetbaar is en uw team zonder vertraging kan versterken.

Fariborz
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Cliff
   Vragen?
Fariborz
Heeft u een vraag?