Evgeniya

Evgeniya

Russische, Tandarts

Tandarts

Evgeniya is een 45-jarige Russische tandarts met een gevalideerd tandartsendiploma uit Roemenië. Ze is afgestudeerd aan de State Medical University van Saratov in het jaar 2000. Evgeniya heeft ruim 19 jaar ervaring als algemeen tandarts, waarvan 16 jaar in Rusland en sinds 2018 in Roemenië. Naast haar ervaring als algemeen tandarts heeft ze ook een opleiding gedaan in chirurgische tandheelkunde, maar deze is nog niet gevalideerd. Evgeniya is niet bang om te werken en levert graag goede kwaliteit. Ze wil zich continue blijven ontwikkelen en wil haar passie nog meer vorm geven door in België de geschikte werkgever te vinden.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K244087
  • Sociaal
  • Ervaren
  • Ambitieus
  • Harde werker

Een nieuwe uitdaging in België!

Evgeniya heeft de wens om haar dochter een betere toekomst te bieden en ziet België als een land waar ze als tandarts zich ook verder kan ontwikkelen. Wat belangrijk voor haar is, is dat ze goed, makkelijk en snel kan integreren. Evgeniya is op zoek naar een organisatie met betere werkomstandigheden dan haar huidige. Ze wil graag werken met een microscoop, een goede infrastructuur en het belangrijkste voor haar, een goede werksfeer. Al met al is Evgeniya een ervaren tandarts met een sterke werkethiek en een positieve en ambitieuze instelling. Ze is op zoek naar een uitdaging en een kans om zich verder te ontwikkelen in een organisatie met moderne faciliteiten en een goede werksfeer.

Wie is Evgeniya?

Als mens omschrijft ze zichzelf als eerlijk, geduldig, ambitieus, een harde werker en sociaal. In haar vrije tijd staat haar dochter op de eerste plaats, daarnaast houdt ze van reizen, koken, boeken lezen en sporten.

Talen

Evgeniya spreekt Russisch als moedertaal. Ze spreekt Roemeens op B2 niveau en Engels op B1 niveau.

Goed om te weten

Evgeniya is begonnen met het leren van de Nederlandse taal.

Evgeniya
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Liliana

Liliana is geboren en opgegroeid in Peru en heeft daar het grootste deel van haar leven gewoond. Ze heeft een korte periode in Spanje gewoond, maar is voor de liefde naar Nederland gekomen! Ze woont nu in Amersfoort waar ze het erg leuk en gezellig vindt. In Peru heeft ze als advocate en als mediator gewerkt en later in Nederland als recruiter waardoor ze de nodige ervaring heeft binnen haar vak. In haar vrije tijd vind ze het lekker om te gaan zwemmen en om te boksen om de dag goed af te sluiten.

   Vragen?
Evgeniya
Heeft u een vraag?