Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Etienne

Etienne

Etienne

Zuid-Afrikaanse, Tandarts

Deze goedlachse, empathische en ervaren BIG- geregistreerde tandarts is in 2001 in Nederland komen wonen. Destijds als een student met een droom en op zoek naar avontuur. Dit heeft hij in Nederland absoluut gevonden. Hij komt uit een familie van artsen en tandartsen dus het vak is hem met de paplepel ingegoten. Hij is verliefd geworden op de algemene tandheelkunde en wil dolgraag werken bij een praktijk in de buurt van Zwolle, aangezien hij daar met zijn Nederlandse vriendin woont. Het liefst een kleinschalige praktijk waar een goede werksfeer hoog in het vaandel staat.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K043163
  • Empatisch
  • Toegankelijk
  • Zachtaardig
  • Ervaren

Persoonlijk
Etienne is heel erg goed met angst patiënten. Ook werkt hij graag met ouderen en kinderen. Zijn zachtaardige karakter en aanpak en zijn duidelijke manier van communiceren dragen er aan bij dat patiënten zich snel op zijn/haar gemak voelen bij hem. Zijn focus ligt altijd op de kwaliteit van zijn werk.

Dit doet Etienne graag
Etienne heeft een voorliefde voor radiografische dingen. Waaronder radiografische autootjes en hij bouwt zijn eigen drones.  

Etienne spreekt 
Afrikaans    - Moedertaal
Nederlands - B2+
Engels        - B2+

Goed om te weten 
Etienne hecht enorm veel waarde aan een goed samenwerkend team. Het eindresultaat van de behandeling is naar eigen zeggen niet alleen afhankelijk van zijn kunnen, maar van het hele, goed op elkaar ingespeelde, team.