Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Elif

Elif

Turkse, Tandarts

Deze allround tandarts met meer dan 10 jaar ervaring is woonachtig in de grensstreek van Nederland. Echter, ze is op zoek naar een nieuw avontuur in België, in een praktijk die haar de mogelijkheid geeft om haar behandelingen uit te voeren, haar te begeleiden met het verkrijgen van een RIZIV en haar taalniveau Nederlands te verbeteren. Momenteel beheerst ze deze taal op niveau B1.

In de afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan op met name het gebied van endodontie en kroon & brugwerk. Daarnaast heeft ze veel met verstandelijk beperkten en ook met kinderen gewerkt. Haar rustige karakter heeft een positief effect op angstpatiënten en vinden het fijn om door haar behandeld te worden.

Naast het goed uitvoeren van tandheelkundige behandelingen, hecht ze ook veel waarde aan preventie; goede voorlichting en duidelijke poetsinstructies bij zowel kinderen als volwassenen zijn voor Elif erg belangrijk.

Persoonlijk
Elif heeft haar ervaring voornamelijk in Turkije opgedaan, waar ze in verschillende tandheelkundige praktijken heeft gewerkt.

Dit doet Elif graag
Wandelen en fietsen.

Elif spreekt 
Vloeiend Turks en Engels en Nederlands op B1 niveau. Ze spreekt Nederlands met haar patiënten.

Goed om te weten 
Elif is op zoek naar een praktijk met een stagemeester en is op korte termijn beschikbaar.

Geïnteresseerd in een kennismaking?
Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56 of vraag hieronder eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245683