Dzana

Dzana

Kroatische, Tandarts

Tandarts

Dzana behaalde haar tandartsdiploma in 2017 aan de University of Zagreb School of Dental Medicine in Zagreb. Sinds haar afstuderen heeft ze waardevolle ervaring opgedaan als algemeen tandarts, zowel nationaal als internationaal. Dzana heeft aanzienlijke tijd doorgebracht in Scandinavië, waar ze als algemeen tandarts heeft gewerkt. Deze ervaring heeft haar niet alleen professioneel verrijkt, maar ook haar passie voor het vak vergroot.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225343

Op naar een nieuwe uitdaging!

Dzana is op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een goed geleide praktijk waar ze zich verder kan ontwikkelen als tandarts. Het vergaren van meer ervaring zijn haar doelen, en ze is vastbesloten om haar vaardigheden uit te breiden door deel te nemen aan bijscholingscursussen. Als een ambitieuze en gepassioneerde tandarts staat Dina open voor groei en is ze klaar voor nieuwe uitdagingen.

Wie is Dzana?

Dzana is een spontane en vrolijke dame met een liefde voor lezen en wandelen. Sterke punten: vrolijk, professioneel, gericht op de patiënt, verbindend, punctueel.

Talen

Dzana spreekt meerdere talen. Kroatisch (moedertaal) Engels (vloeiend) Zweeds (C1) Duits (beperkte werkvaardigheid) en is bezig met Nederlands.

Goed om te weten!

Dzana is momenteel in Nederland en staat klaar voor een kennismakingsgesprek.

   Vragen?
Dzana
Heeft u een vraag?