Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen

Domenico

Domenico

Domenico

Italiaans, Tandarts

Domenico is een 35-jarige tandarts met een passie voor orthodontie. De economische crisis in Italië creëert een grote druk op de Italiaanse zorg, zo ook op de tandheelkundige zorg. Deze tandarts ziet zijn toekomst dan ook niet meer in Italië. De Belgische cultuur en samenleving spreken hem dusdanig aan dat hij zijn leven en carrière graag in België wil voortzetten.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K221613
  • Enthousiast
  • Communicatief
  • Pati├źntgericht

Persoonlijk 
Deze kandidaat heeft van jongs af aan het doel gesteld om orthodontist te worden. Als kind zijnde is hij frequent door een orthodontist behandeld die zijn gebit volledig heeft gecorrigeerd. Dit heeft een grote impact op zijn leven gehad, vandaar dat hij deze diensten graag zou willen terug geven aan de samenleving.

Dit doet Domenico graag 
Deze specialist is behoorlijk sportief aangelegd. Zijn hobby’s bestaan uit bergbeklimmen, expert tracking en alpine skiën.

Domenico spreekt
Italiaans en Engels.

Goed om te weten 
Na zijn afstuderen als tandarts en zijn specialisatie heeft hij al ruim vijf jaar ervaring als orthodontist. Deze specialist werkt vooral met het Damon system, Straightwire en interceptieve orthodontie. Hiernaast werkt hij al vier jaar met Clearalign wat hij omschrijft als Invisalign clones.