Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Diogo

Diogo

Diogo

Portugees, Tandarts

Diogo is afgelopen zomer afgestudeerd van de opleiding tandheelkunde aan de Universiteit van Coimbra, Portugal. Het is in Portugal op dit moment erg lastig om een baan te vinden, de werk- en leefomstandigheden in Portugal zijn slecht en er is volgens Diogo gebrek aan waardering voor tandheelkunde en punctualiteit. Omdat er in Nederland meer kansen zijn om te ontwikkelen als tandarts gaat Diogo graag het avontuur aan.

Tijdens zijn opleiding heeft Diogo al veel klinische ervaring opgedaan; hij heeft kennis gemaakt met de tandheelkunde in de breedste zin van het woord.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224863
  • Ambitieus
  • Leergierig
  • Intelligent

Persoonlijk
Diogo heeft vroeger op hoog niveau getennist en later op hoog niveau gegamed. Het is een intelligent persoon die zich uiteindelijk heeft gefocust op zijn opleiding, maar veel andere carrière opties had.

Dit doet Diogo graag
Diogo gamet en tennist nog steeds. Niet meer zo fanatiek als voorheen omdat hij ook veel tijd kwijt is met zijn carrière binnen de tandheelkunde.

Diogo spreekt 
Portugees en Engels vloeiend, Frans op A2 niveau en is B2+ Nederlands aan het leren.

Goed om te weten 
Diogo houdt niet van grote drukke steden, liever zou hij in een middelgrote stad willen wonen en werken zodat hij met de fiets naar het werk kan.