Dina

Dina

Kroatische, Tandarts

Tandarts

DIna behaalde haar tandartsdiploma in 2017 aan de University of Zagreb School of Dental Medicine in Zagreb. Sinds haar afstuderen heeft ze waardevolle ervaring opgedaan als algemeen tandarts, zowel nationaal als internationaal. Dina heeft aanzienlijke tijd doorgebracht in Scandinavië, waar ze als algemeen tandarts heeft gewerkt. Deze ervaring heeft haar niet alleen professioneel verrijkt, maar ook haar passie voor het vak vergroot.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225343

Op naar een nieuwe uitdaging!

Dina zoekt een nieuwe professionele uitdaging en ambieert een rol in een goed georganiseerde tandartspraktijk waar ze zich verder kan ontwikkelen. Haar doelen omvatten financiële stabiliteit en het vergroten van haar ervaring, en ze is vastbesloten haar vaardigheden te verbeteren door deel te nemen aan bijscholingscursussen. Als een gedreven en ambitieuze tandarts staat Dina open voor groei en is ze enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wie is Dina?

Dina is een spontane en vrolijke dame met liefde voor familie en vrienden. Sterke punten: Levendig, deskundig, empathisch voor de patiënt, verbindend.

Talen

Dina spreekt meerdere talen. Kroatisch (moedertaal) Engels (vloeiend) Zweeds (C1) en is bezig met Nederlands.

Goed om te weten!

Dina is momenteel in Nederland en staat klaar voor een kennismakingsgesprek.

   Vragen?
Dina
Heeft u een vraag?