Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Dimitar

Dimitar

Bulgaars, Tandarts

Tandarts

Dimitar is een Bulgaarse tandarts met veel werkervaring. Hij heeft, tijdens zijn studie, stage gelopen bij verschillende tandartsklinieken gedurende de zomervakanties. Aan het begin van zijn carrière heeft hij in diverse tandartskantoren gewerkt als vrijwilliger voor mensen met financiële problemen. Dit zijn voor hem dan ook waardevolle ervaringen. Na zijn studie is Dimitar nog door gaan studeren en heeft hij een groot scala aan geavanceerde tandarts cursussen afgerond; reconstructieve tandheelkunde, wortelkanaalbehandelingen, gespleten tanden en zelfs het aanbrengen van implantaten. Hij is dus ook goed geschoold en heeft deinst niet terug voor ingewikkeldere casussen. 

Op dit moment werkt Dimitar in een kleine praktijk waar hij de enige tandarts is. Hier werkt hij samen met een vaste assistent. Echter geeft hij aan dat hij, ondanks zijn huidige baan, goed aan de slag kan in een dynamische en drukke omgeving. 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247016
  • Ervaringrijk
  • Gemotiveerd
  • Oog voor detail
  • Ondernemend

Een nieuwe uitdaging in Nederland of België!

Op dit moment is Dimitar op zoek naar een nieuwe uitdaging in Nederland of België. Waarom deze landen hem aantrekken, is omdat hij op de hoogte is van de hoge kwaliteit van zorg en tandheelkunde in beide landen. Ook biedt Nederland of België een goede balans tussen werk- en vrije tijd, is er goede infrastructuur en onderwijs en zijn de landen politiek stabiel. 

Dit zijn voor Dimitar belangrijke waarden om zijn leven in een ander land op te gaan bouwen! 

Wie is Dimitar?

Dimitar omschrijft zichzelf als een ervaren tandarts die een oog heeft voor detail en altijd streeft naar het leveren van goede kwaliteit. Hij is gemotiveerd en wilt graag naar Nederland of België komen. 

Dimitar heeft een partner, die werkt als tandartsassistente. Daarnaast heeft hij een zoon en dochter. In zijn vrije tijd besteedt hij graag tijd met zijn familie en doen zij hun favoriete activiteiten samen zoals skiën, reizen, kamperen en wandelen. Daarnaast is hij trots op het feit dat hij, ondanks de economische en politieke situatie in Bulgarije, de kans heeft gehad om zijn eigen praktijk te openen en zijn patiënten behandelingen heeft kunnen aanbieden van hoge kwaliteit. Dit komt mede door zijn professionele, maar ook persoonlijke, kwaliteiten en hier is hij erg trots op. 

Talen

Dimitar spreekt Engels (B1), Duits (A2) en Nederlands (A0, mee bezig). 

Goed om te weten

Zodra hij in Nederland of België aan de slag kan, houdt hij zich graag bezig met oudere patiënten. Op dit moment is hij bezig met de intensieve (Nederlandse) taaltraining van de Care Force Language academie.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Rob, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!