Diana

Diana

Roemeense, Tandarts

Tandarts

Diana is een tandarts met 2 jaar ervaring in het vakgebied. Tijdens haar studie heeft ze gedurende 4 jaar gewerkt als tandheelkundige assistente, waar ze waardevolle ervaring heeft opgedaan in het assisteren bij tandheelkundige behandelingen en het bieden van ondersteuning aan tandartsen. Na haar afstuderen heeft ze gewerkt als algemeen tandarts in een grote tandartspraktijk met 7 behandelstoelen. Ze heeft haar ervaring in het uitvoeren van verschillende tandheelkundige procedures en het werken met assistenten. Als tandarts heeft ze een passie voor haar vak en is ze vastbesloten om haar professionele carrière naar een hoger niveau te tillen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248542
  • Gedreven
  • Vastberaden
  • Leergierig
  • Ambitieus
  • Open minded

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Diana heeft ervoor gekozen om naar Nederland te verhuizen om haar leven te verbeteren en nieuwe kansen te verkennen. Ze is geïnteresseerd in de Nederlandse cultuur en wil graag haar professionele carrière voortzetten in een land met goede werkvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke groei. Het is belangrijk voor haar om in een werkomgeving te zijn waar ze zich gewaardeerd voelt en de ruimte krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Wie is Diana?

Diana is een gedreven en vastberaden persoon die haar doelen met volle overtuiging nastreeft. Ze is leergierig, gemotiveerd, nieuwsgierig, open-minded en niet bang om uit haar comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ze ziet elke situatie als een mogelijkheid om te groeien en te leren.


In haar vrije tijd geniet Diana van lezen, reizen en het ontdekken van nieuwe culturen. Deze hobby's weerspiegelen haar nieuwsgierige en open-minded karakter. Ze is geïnteresseerd in het leren kennen van verschillende mensen en tradities, en ze is altijd bereid om nieuwe ervaringen op te doen. Op dit moment is ze bezig om te leren fietsen.

Talen

Diana heeft uitstekende taalvaardigheden in het Engels op een hoog niveau (C1). Ze kan effectief communiceren in het Engels. Daarnaast is Diana momenteel bezig met het leren van de Nederlandse taal. Ze heeft een basisbegrip van het Nederlands op A1-niveau en is vastbesloten om haar taalvaardigheden te verbeteren. Bovendien heeft Diana kennis van het Italiaans en kan ze deze taal verstaan.

Diana
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Mai
   Vragen?
Diana
Heeft u een vraag?