Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Diana

Diana

Diana

Roemeense, Tandarts

Diana is een enthousiaste kandidate die naast haar Roemeense nationaliteit ook de Canadese nationaliteit bezit. Dit omdat ze voor haar opleiding in Roemenië in Canada een major in de Biologie volgde. Tijdens haar opleiding in Roemenië heeft Diana ook Engelse les gegeven en is ze werkzaam geweest als tandartsassistent. Diana heeft al vele wortelkanaalbehandelingen verricht en houd er van om met ouderen en kinderen te werken. Ze is op dit moment druk met het leren van de Nederlandse taal.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224483
  • Gecommiteerd
  • Ambitieus
  • Gedreven

Persoonlijk
Deze kandidaat is uiterst gemotiveerd en niet bang om de uitdaging aan te gaan. Zo heeft zij zich al mogen ontwikkelen in verschillende landen en kijkt ze uit naar haar carrière in Nederland.

Dit doet Diana graag
Diana heeft altijd met veel plezier voor de klas gestaan. Ze is erg communicatief en houd ervan om verschillende manieren van communicatie te gebruiken om haar leerlingen individueel zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ze heeft deze technieken ook bij patiënten met succes kunnen toepassen.

Diana spreekt 
Roemeens en Engels vloeiend, Russisch en Oekraïens op hoog niveau, A1 Duits en is tot B2+ Nederlands aan het leren.

Goed om te weten 
Diana heeft voor een onlangs afgestudeerde enorm veel ervaring in de tandartspraktijk en wil graag doorgroeien als een tandarts die goed samenwerkt met haar assistent.