Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Diana

Diana

Roemeense, Tandarts

In de familie van Diana is bijna iedereen tandarts. Haar ouders hebben haar het vak met de paplepel ingegoten. Niet gek dus dat ze meer stages dan de meeste tandartsen heeft gelopen bij haar ouders, oom en tante. Na het afronden van haar studie Algemene Tandheelkunde aan de Universiteit van Titu Maiorescu, wil Diana bewijzen dat ze het zelf kan, zonder de hulp van haar familie. Door haar leergierige en optimistische houding twijfelt niemand eraan dat dat haar helemaal gaat lukken. Om zich voor te bereiden op een nieuw leven in Nederland, heeft ze alvast de intensieve taaltraining voor Nederlands gevolgd. Hierdoor spreekt ze Nederlands op B2 niveau.

Hoe krijgt u deze avontuurlijke dame aan boord?
Diana zoekt een middelgrote praktijk, waar veel ruimte is voor overleg en kennisdeling. Haar dream team bestaat uit een interessante mix van jonge en ervaren tandartsen, zodat zij zo veel mogelijk kan leren van haar collega’s en haar kennis ook weer kan doorgeven. Ze werkt graag met verschillende patiënten en behandelingen, moderne apparatuur en in een prettige en schone werkomgeving.

En over 5 jaar? Dan is ze een ervaren tandarts in Nederland. “Ik hou van mijn vak, dus over 5 jaar doe ik hetzelfde, maar dan op een hoger niveau.” Ze wil zichzelf blijven verbeteren, zowel professioneel als persoonlijk. Zo combineert Diana de kennis van de tandartsen in haar familie met de nieuwste technieken en behandelingen in Nederland.

Geïnteresseerd in een kennismaking?
Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56 of vraag hieronder eenvoudig zijn uitgebreide profiel op.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K243317
  • Optimistisch
  • Avontuurlijk
  • Georganiseerd
  • Leergierig
  • Teamspeler