Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen

Debora

Debora

Debora

Spaanse, Tandarts

Debora is geboren in Honduras maar heeft door haar ouders de Spaanse Nationaliteit. In 2013 behaald zij haar gelijkstelling als tandarts aan de Medische Universiteit van Sevilla. Nu zeven jaar later ziet zij geen toekomst in Spanje ook niet na Corona, en ziet haar toekomst in Nederland.

Deze tandarts heeft inmiddels ruim 10 jaar werkervaring opgedaan als tandarts in Honduras en in Spanje. Op implantologie en orthodontie na is Debora bedreven en verder alle aspecten binnen de algemene tandheelkunde. Haar focus als tandarts is gefundeerd op twee pilaren namelijk de patiëntervaring en het leveren van kwaliteit in haar behandelingen. Debora weet ook hoe te werken met een microscoop. Letterlijk en daadwerkelijk een glimlach kunnen bieden verveelt volgens deze dame nooit.  

Een warme praktijk waar het team de focus heeft de beste tandheelkundige zorg te willen verlenen aan de patiënten is wat Debora zoekt.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224392
  • Geduldig
  • Empathisch
  • Toegankelijk
  • Zachtaardig
  • Zorgsaam

Dit doet Debora graag
Lezen
Het strand
Wandelen
Koken
Nieuwe mensen ontmoeten

Debora spreekt 
Spaans
Engels
Nederlands

Goed om te weten 
Haar passie voor tandheelkunde heeft Debora gekregen door haar oom die tandarts was, hij heeft haar aangestoken. Debora ziet zichzelf echt als een praktische probleemoplosser die haar patiënten echt wil kunnen helpen.