Cristian

Cristian

Roemeens, Tandarts

Tandarts

Cristian is afgestudeerd in 1998 aan de University of Medicine and Pharmacy Grigore T. Popa, Iasi, Roemenië. Hij heeft ondertussen 18 jaar werkervaring opgebouwd in het behandelen van complexe tandheelkundige casussen en heeft zich dus voornamelijk gericht op implantologie, complexe casussen, prothetische en cosmetische tandheelkunde. Het esthetische eindpunt is in al zijn werkzaamheden een belangrijk onderdeel van zijn werk. Hij vindt het belangrijk om de kwaliteit van leven van zijn patiënten te kunnen veranderen. Hij is dan ook heel erg begaan met het lot van zijn patiënten en kan uitermate genieten van een mooie glimlach aan het einde van de lange behandeling. Ondanks zijn leeftijd is hij nog erg ambitieus, mede omdat hij ook zijn dochter en schoondochter een betere toekomst wilt bieden.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248893
  • Vrolijk
  • Humor
  • Oog voor detail

Een nieuwe uitdaging in België!

Cristian wil graag een nieuwe uitdaging vinden in België waar hij zijn ervaring kan benutten. Waar hij momenteel werkt is hij niet tevreden, heeft hij te weinig continuïteit en ook financieel voldoet het niet aan zijn verwachtingen. Waar hij gelukkig van wordt en wat hem een nog betere tandarts kan maken is het werken in een moderne werkomgeving met high end infrastructuur en geavanceerde apparatuur. Hij wil graag werken met moderne apparatuur zoals een CBCT-scan, intra-orale scanner en sterilisatiemateriaal. In een praktijk waar hij kan samenwerken met een professioneel en goed team.

Wie is Cristian?

Cristian is een vrolijke, met goede humor zijnde man die op een punt in zijn leven is gekomen dat hij zijn laatste kans wilt grijpen voor een betere toekomst. Hij is een harde werker met oog voor detail, altijd strevend naar het beste voor zichzelf en zijn patiënten. In zijn werk is hij erg nauwkeurig en ambitieus. In zijn vrije tijd houdt hij van auto's, het lezen van goede boeken, zwemmen en films. Hij zit momenteel in een relatie en streeft daarom ook naar een betere toekomst voor zijn dochter en schoondochter. Waar ze meer mogelijkheden voor hun persoonlijke ontwikkeling en opleiding kunnen vinden.

Talen

Taalvaardigheden: Vloeiend in Roemeens als moedertaal, spreekt Engels en Frans op B2-niveau.

Cristian
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Liliana

Liliana is geboren en opgegroeid in Peru en heeft daar het grootste deel van haar leven gewoond. Ze heeft een korte periode in Spanje gewoond, maar is voor de liefde naar Nederland gekomen! Ze woont nu in Amersfoort waar ze het erg leuk en gezellig vindt. In Peru heeft ze als advocate en als mediator gewerkt en later in Nederland als recruiter waardoor ze de nodige ervaring heeft binnen haar vak. In haar vrije tijd vind ze het lekker om te gaan zwemmen en om te boksen om de dag goed af te sluiten.

   Vragen?
Cristian
Heeft u een vraag?