Claudia

Claudia

Italiaans, Tandarts

Tandarts

Deze kandidaat heeft een passie voor tandheelkunde en heeft ervaring opgedaan in verschillende gebieden binnen deze discipline. Claudia is 40 jaar jong en is afgestudeerd aan de “Università degli studi di Pisa” in Italië. Met 6 jaar werkervaring als tandarts heeft ze veel kennis en vaardigheden opgedaan, met name in cosmetische tandheelkunde, implantologie en tandheelkundige restauratie. Claudia is een zeer toegewijde professional die altijd streeft naar de beste resultaten voor haar patiënten. Ze heeft een uitstekend oog voor detail en gaat nauwgezet te werk bij elke behandeling die ze uitvoert. Haar patiënten waarderen haar vriendelijke en zorgzame persoonlijkheid, evenals haar professionele en deskundige benadering van de tandheelkunde.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247813
  • Vriendelijk
  • Empatisch
  • Passievol

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Claudia is erg gefascineerd door het werken met kleine elementen omdat ze zich een kunstenaar voelt. Mensen een nieuwe glimlach (terug) geven, dat is waar ze blij van wordt. In Italië waarderen de mensen het werk van een tandarts echter niet zo. Daarom dat ze ook op zoek gaat naar deze nieuwe uitdaging. Ze wil zich gewaardeerd voelen en wil graag door haar kennis en kunde een gevestigde naam in haar nieuwe omgeving worden. Met haar uitgebreide ervaring, sterke werkethiek en toewijding aan patiëntenzorg, zou ze een waardevolle aanwinst zijn voor elk tandheelkundig team.

Wie is Claudia?

Claudia is een vrolijke en vriendelijke dame. Ze vindt zichzelf empathisch en dat zie je dan ook terug in het goede contact wat ze met haar patiënten heeft. In haar vrije tijd speelt met Buma (haar hond), samen volgen ze een badmeestercursus aan zee. Claudia is wat je kunt noemen een echte dierenvriend.

Talen

Claudia spreekt Italiaans als moedertaal, Engels op C1 niveau en Frans op A2 niveau. Verder spreekt ze al Nederlands op A2 niveau en gaat ze verder met intensieve Nederlandse taaltraining. Ze is vastbesloten om snel op een hoger niveau te komen en haar communicatieve vaardigheden te verbeteren, zodat ze effectiever kan communiceren met haar patiënten.

Goed om te weten

Het antwoord op de vraag "Wat is voor haar belangrijk bij het kiezen van een nieuwe baan?" was: professionele ontwikkeling. Ze heeft aangegeven dat ze graag wil blijven leren en haar vaardigheden wil verbeteren.

Claudia
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Liliana

Liliana is geboren en opgegroeid in Peru en heeft daar het grootste deel van haar leven gewoond. Ze heeft een korte periode in Spanje gewoond, maar is voor de liefde naar Nederland gekomen! Ze woont nu in Amersfoort waar ze het erg leuk en gezellig vindt. In Peru heeft ze als advocate en als mediator gewerkt en later in Nederland als recruiter waardoor ze de nodige ervaring heeft binnen haar vak. In haar vrije tijd vind ze het lekker om te gaan zwemmen en om te boksen om de dag goed af te sluiten.

   Vragen?
Claudia
Heeft u een vraag?