Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Chris

Chris

Chris

Griekse, Tandarts voor Orthodontie

Chris is een BIG-geregistreerde ’’Tandarts voor orthodontie’’. Hij heeft al vijf jaar ervaring onder deze naam in Nederlandse tandartspraktijken. Op dit moment is Chris op zoek naar een praktijk in Noord-, Zuid-Holland of Utrecht. Hij zou graag in loondienst willen werken voor 2 à 3 dagen in de week.


Deze tandarts is in 2006 afgestudeerd aan de Universiteit van Siena, Italië. Vervolgens heeft hij zich 2 jaar bezig gehouden met de tandheelkunde, maar het was al snel duidelijk dat de echte passie van Chris in de orthodontie lag. Vandaar dat Chris de afgelopen tien jaar al op de orthodontie gefocust is. Hij beheerst verschillende orthodontische technieken, zoals de SWA, self-ligating brackets en Edgewise en heeft talloze beugels geplaatst.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K214205
  • Energiek
  • Communicatief
  • Structureel

Persoonlijk
Chris vindt het fantastisch om met kinderen te werken in een fatsoenlijke praktijk waar hij de nodige kwaliteit kan leveren. Hij houdt ervan om volgens een protocol te werken met een ervaren assistent bij een goede organisatie.

Dit doet Chris graag
Chris spendeert zijn tijd graag buiten, het liefst bij het water. Zo houdt hij van vissen en zeilen. Daarnaast sport hij veel en houdt hij zich onder andere bezig met basketballen.

Chris spreekt 
Grieks, Engels en Italiaans vloeiend, Nederlands op B2 niveau en Spaans en Zweeds op A1 niveau.

Goed om te weten 
Chris heeft naar eigen zeggen goede communicatieve vaardigheden, vooral met kinderen. Hij heeft deze vaardigheden opgedaan tijdens zijn werk als tandarts voor orthodontie.