Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Carolina

Carolina

Portugees, Tandarts

Tandarts

Carolina is een jonge tandarts uit Portugal. Carolina is in 2022 afgestudeerd in tandheelkunde en heeft tijdens haar opleiding twee stages gedaan. Bij haar eerste stage heeft zij de mogelijkheid gehad om bij verschillende behandelingen mee te kijken en en bij haar tweede stage heeft zij gewerkt als vrijwillig assistent bij een implantoloog. Hier was zij ook verantwoordelijk voor de content op de sociale netwerken (Instagram & Facebook). Ook heeft zij verschillende complexe behandelingen mee kunnen kijken van andere master studenten als assistente. Deze varieerden van implantologie tot periodontologie. Hier heeft zij de kans gehad om te werken met een intra-orale scanner en het BlueSkyPlan programma. Daarnaast heeft zij ook nog drie aanvullende opleidingen gedaan.

Nu is ze op zoek naar een werkplek in een (middel)grote kliniek met toegang tot moderne apparatuur. Het liefst wilt zij dit doen in, of dichtbij, een grote stad. Bij haar eerste stage heeft zij met 6 andere tandartsen gewerkt, en bij haar tweede stage waren dit er acht. Dit vind zij een fijn aantal collega’s om mee te werken.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247618
  • Dynamisch
  • Organiserend
  • Relationeel sterk

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Haar hele leven heeft Carolina in Porto gewoond, echter wilt zij hier graag een verandering in brengen. Zij wilt graag een baan vinden en haar leven opbouwen in Nederland. Waarom zij dit graag wilt, is omdat er een tekort aan tandartsen is in Nederland en zij verwacht hier een geschikte baan te kunnen vinden. Ook wilt zij hier een goede werk- en privé balans vinden, wilt zij haar vaardigheden verder ontwikkelen en ziet zij Nederland ook als een land waar zij haar familie en een carrière kan opbouwen. Waar zij wil staan over vijf jaar is dan ook met een belangrijke rol in een kliniek en een diepere specialisatie in de orale zorg. Carolina heeft Nederland al een keer bezocht en zij houdt dan ook van de mensen, maar ook de cultuur. Daarnaast studeert haar zusje ook in Nederland en heeft zij twee vrienden die hier ook werken, dit is voor haar een goede aanrader geweest om hier ook te gaan werken en wonen.

Wie is Carolina?

Carolina omschrijft haarzelf als een dynamisch persoon met een goed vermogen voor plannen en organiseren. Ook kan ze goed relaties leggen en in een team werken, zij vindt dit dan ook prettig en houd het moraal graag hoog. In haar vrije tijd gaat zij graag sporten, reizen of dingen met vrienden doen. Wat zij over vijf jaar bereikt wilt hebben is dat zij aan haar creativiteit en originaliteit is gaan werken en beter is geworden in haar digitale vaardigheden. Waar Carolina trots op is, is haar Master thesis wat ging over de “Proton Pump Inhibitors and Dental Implant Failure – A Treatment Orientation” wat zij graag wilt gaan uitgeven.

Talen

Carolina spreekt vloeiend Duits (C2), Engels (C1), Spaans (B2), Frans (A2), Portugees (Moedertaal) en Nederlands (A1)

Goed om te weten

Carolina is bezig met haar BIG-registratie en is begonnen met het leren van de Nederlandse taal.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756