Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Camelia

Camelia

Roemeens, Tandarts

3 jaar werkervaring
Camelia woont in Cumpana, een stadje in de buurt van Constanta. Constanta is 1 van de grootste steden van Roemenië. Ze behaalde haar diploma in 2018 en heeft inmiddels 3 jaar werkervaring als tandarts. Momenteel werkt ze in 2 klinieken: 1 in Constanta en de andere in Mangalia. Beide klinieken zijn klein, want er zijn bijna geen grote klinieken in deze omgeving. Camelia waardeert er de vriendelijke werksfeer en het samenwerken.

Haar ideale situatie
Camelia hoopt zich in de toekomst te ontwikkelen tot een ervaren tandarts in een kliniek in Nederland. Dit zou ze het liefst doen in een vriendelijke omgeving in de regio Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant of Limburg. Ze vindt het fijn om nauw samen te werken met collega’s en dat ze aan hen een vraag of een probleem kan voorleggen. Ook wil ze veel van haar nieuwe collega’s leren. Niet alleen over hun kennis of werkwijze, maar ook over de Nederlandse cultuur. En over alle andere culturen waarmee wij in Nederland samenleven. Ten slotte hoopt ze dat ze in de toekomst kan leren minder streng naar zichzelf te zijn.

Waarom verhuizen naar Nederland of België?
Camelia noemt 3 redenen voor haar verhuizing. Ten eerste is de politiek in Roemenië instabiel. Ten tweede wil ze zich verder in haar vakgebied ontwikkelen. Als laatste punt benoemt ze dat er hier een betere balans is tussen werk en privé.

Hobby’s en vrije tijd
Camelia houdt van lezen, muziek, koken en lange wandelingen maken.

Geïnteresseerd in een kennismaking?
Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K223139
  • Geduldig
  • Empathisch
  • Eerlijk
  • Verantwoordelijk
  • Pragmatisch