Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Bogdan

Bogdan

Roemeens, Tandarts

Tandarts

Bogdan is een Roemeense, jonge tandarts die recent zijn studie tot tandarts heeft afgerond. Hij heeft gestudeerd aan de "Grigore T. Popa" University of Medicine and Pharmacy en tijdens zijn studie heeft hij gewerkt als een tandartsassistent.

Op dit moment is Bogdan nog op zoek naar een geschikte baan. Tot nu toe heeft hij voornamelijk op de universiteit met conventionele appratuur gewerkt, echter staat hij er wel voor open om zich te verdiepen in de moderne middelen in de tandheelkunde. Bogdan vindt het leuk om met veel collega’s te werken in een grote kliniek, hij kan dan namelijk veel advies vragen en leren van collega’s die al langer in het vak zitten. Daarnaast werkt hij het liefst bij een kliniek waar meerdere culturen samenkomen en die gelegen is in een locatie elders in plaats van de grote steden.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246065
  • Eerlijk
  • Empathisch
  • Enthousiast
  • Loyaal

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Bogdan wil graag zijn carrière starten in Nederland en hier komen wonen en werken om meerdere redenen. Ten eerste vindt hij het heel mooi hoe de natuur in Nederland goed gepresenteerd wordt zonder dat mensen hier grote schade aan toebrengen. Dit nodigt oneindige opties uit voor activiteiten in de natuur; vissen, sporten, landschappen bezoeken etc.

Ook geeft Nederland hem een gemotiveerd gevoel en geeft het land hem een professioneel perspectief op zijn kansen en zijn vakgebied. Het niveau van tandheelkunde is in Nederland hoog en hij denkt hier een goede toekomst op te kunnen bouwen. Daarnaast trekt de Nederlandse cultuur en levensstijl hem enorm.

Wie is Bogdan?

Bogdan omschrijft zichzelf als een loyaal en eerlijk persoon die geeft om zijn familie en de gezondheid van iedereen. In zijn vrije tijd gaat hij graag lezen, vissen of sporten (voetballen en hardlopen). Waar Bogdan trots op is, en wat hij ook in zijn werk wilt meenemen, is dat hij veel contact heeft met patiënten uit zijn eigen land die in een lastige situatie hebben gezeten. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij met patiënten die ook uit dit land komen, of in een zelfde lastige situatie verkeren, goed kan praten en op één lijn kan zitten. Hij snapt namelijk wat zij mee gemaakt kunnen hebben en kan zich goed inleven in de persoon en zijn situatie. Ook communiceren gaat makkelijk met deze personen en hij begrijpt waar hun behoeftes liggen.

Een aantal ontwikkelpunten van Bogdan zijn dat hij wilt leren om meer open te staan voor het leren van nieuwe technieken en vaardigheden en vaker uit zijn comfort zone moet stappen.

Talen

Bogdan spreekt Roemeens en Engels. Bovendien is hij begonnen met het volgen van de online taaltraining van Care Force en zal spoedig hiervoor naar Nederland verhuizen.

Goed om te weten!

Bogdan heeft nog weinig werkervaring, wel wil hij deze graag opdoen!

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Rob, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!