Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Bilge

Bilge

Turks , Tandarts

Tandarts

Bilge studeerde aan de Yeditepe Universiteit faculteit tandheelkunde in Turkije (2015/2020). Tijdens haar studentenperiode heeft ze zich ingezet voor de EDSA (European Dental Students Association), werkte ze in het faculteitziekenhuis en een praktijk in Istanbul als tandarts. Daar heeft ze niet alleen het tandheelkundige geleerd, maar ook het goed schoonhouden van de praktijk en het inplannen van cliënten. Ze is erg trots dat ze zich tandarts mag noemen en werkt inmiddels al 2,5 jaar in deze functie, onder supervisie. De organisatie waar ze nu werkzaam is, is een moderne organisatie waar ze kennis heeft kunnen maken met moderne apparaten. In deze periode heeft ze daarbij samen met vrienden en supervisors aan een onderzoek gewerkt over orthodontie. Deze hebben zij gepresenteerd op een internationaal congres.  

Eigenschappen

Kandidaat ID: K244645
  • Cli├źnten staan op 1
  • Gedreven
  • Sociaal
  • Gepassioneerd
  • Leergierig

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Bilge is al in Nederland! Ze Woont hier sinds eind 2020 en voelt zich helemaal thuis. Ze is al eens eerder op bezoek geweest in Nederland met EDSA. Toen zag ze de houding en kwaliteiten van de Nederlandse tandartsenpraktijken en was ze om. Haar mindset past hier, en de kwaliteit van haar leven is inmiddels echt verbeterd. Ze vindt het prettig dat de mensen over het algemeen goed opgeleid en beleefd zijn. Ze ziet zichzelf werken in een moderne organisatie met een drukke agenda en een leuk team.  

Wie is Bilge?

Bilge is een leuke, gedreven en sociale vrouw. Ze heeft echt zin om nieuwe collega’s te leren kennen en wil zichzelf graag ontwikkelen. Ze is gepassioneerd in haar werk en heeft veel geduld. Haar ultieme doel is het tevreden stellen van haar cliënten. Ze vindt het belangrijk dat ze goede feedback krijgt.  

Ze heeft een partner en buiten zijn werk vindt Bilge het heerlijk om op reis te gaan en nieuwe dingen te zien. Tijdens deze reizen nieuwe mensen leren kennen en socializen vindt ze erg leuk. Na een werkdag mag de radio wel iets harder want ze houdt van muziek. Zo nu en dan een avondje naar de bioscoop voor een goede film behoort tot haar hobby’s. Schaatsen is ook iets wat ze erg leuk vindt. 

Talen

Bilge spreekt goed Engels (C1) en Nederlands (C1) en uiteraard native Turks.  

Goed om te weten

Bilge heeft alle benodigde papieren om aan het werk te gaan en is dus snel beschikbaar!

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756