Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Bartosz

Bartosz

Pools, Tandarts

Bartosz is opgegroeid in de bergachtige omgeving van Polen. Sinds 5 jaar werkt hij bij een kleine praktijk in Poznan, de 5e grootste stad van Polen. Hier werkt hij met moderne apparatuur, zoals een laser voor gingivectomie, een apex locator en een mondscanner. Daarnaast wordt hij ondersteund door een assistent. De praktijk zelf is erg fijn, maar de negatieve sfeer tussen de assistenten verpest zijn werkplezier. Bartosz zoekt daarom een nieuwe baan in Nederland of België! 

Bartosz spreekt Engels op C1 niveau en Duits op A1 niveau. Om zich voor te bereiden op een nieuw leven in Nederland, is Bartosz gestart met de taalopleiding via Care Force Language Academy. 

Hoe krijgt u deze betrouwbare tandarts aan boord?
Hij heeft nog nooit in het buitenland gewerkt, maar kijkt er naar uit om te verhuizen. De politieke situatie in Polen is instabiel en er heerst veel homofobie. Daarnaast drijft het land steeds verder weg van Europa, zegt Bartosz. Hij zou graag werken in een kleine en rustige praktijk met maximaal 3 behandelkamers. Hij hecht veel waarde aan een team dat elkaar helpt en steunt. Bartosz werkt momenteel in een klein team en is daardoor erg zelfstandig. Er is veel ruimte is voor overleg en het uitwisselen van advies. Hij werkt graag met kinderen en volwassenen. Juist die afwisseling maakt het werk bijzonder.

En over 5 jaar? In de komende jaren wil Bartosz zich verdiepen in prothetiek en orthodontie, in een praktijk waar hij zich prettig voelt en met tevreden patiënten kan werken.

Geïnteresseerd in een kennismaking?
Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56 of vraag hieronder eenvoudig zijn uitgebreide profiel op.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K243477
  • Nauwkeurig
  • Geduldig
  • Empatisch
  • Punctueel
  • Ijverig