Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Barbara

Barbara

Barbara

Hongaarse, Tandarts

Barbara is een van oorsprong Hongaarse tandarts die de laatste drie jaar in een moderne praktijk in Ierland heeft gewerkt. Hiervoor werkte ze al drie jaar in Hongarije. Door haar geruime ervaring in beide landen kan ze zich gemakkelijk aanpassen aan een nieuwe praktijk in een nieuw land. De reden dat ze Ierland wil verlaten en verder wil gaan in Nederland is omdat ze centraler in Europa wil komen te wonen. Daarbij komt dat zij en haar vrouw verwachten dat ze in de Nederlandse cultuur meer geaccepteerd gaan worden.
Barbara heeft ervaring met moderne technieken zoals CT scan, panoramic X rays en soft laser therapy, naast haar werkzaamheden als algemeen tandarts.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K225104
  • Beleefd
  • Empatisch
  • Humoristisch

Persoonlijk
Barbara heeft op dit moment vaak een dag vrij doordeweeks en moet dan in het weekend werken. Dit wil ze liever niet meer. Het lijkt haar fantastisch om in het weekend vrij te zijn net als de mensen om haar heen.

Dit doet Barbara graag
Barbara houdt van reizen en fotografie. Wanneer zij niet op reis is gaat ze graag tuinieren of een stuk fietsen.

Barbara spreekt 
Hongaars en Engels vloeiend en Nederlands en Duits op A2 niveau. Momenteel is ze onderweg naar B2+ Nederlands.

Goed om te weten 
Barbara zou het liefst in de buurt van een grote stad willen wonen en in een praktijk willen werken waar het team voorop staat.