Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Anna

Anna

Pools, Tandarts

Al 20 jaar ervaring

Anna is geboren in Polen. Ze studeerde Tandheelkunde aan de Dental Department of Medical University in Poznań en behaalde haar diploma in 2000. Ze heeft dus al meer dan 20 jaar werkervaring! Tussen 2006 en 2007 werkte ze in een middelgrote praktijk in een stad in Engeland. Het werk vond ze heel erg leuk, maar met de koele Engelse cultuur en omgangsvormen had ze een minder goede match. Ze hoopt dat de Belgische cultuur beter bij haar past!

Eigenschappen

Kandidaat ID: K221719

Een eigen praktijk

Anna heeft haar eigen praktijk met 1 assistent. Ze vindt dit heel erg leuk, maar is op zoek naar meer uitdaging. Ze heeft geen masters afgerond, maar wel diverse cursussen en seminars bijgewoond. Ze is geïnteresseerd in esthetische geneeskunde en verzorgt deze opties in haar praktijk. Op dit moment is ze bezig met een cursus over microscopische endodontie en ze verwacht deze procedures te kunnen uitvoeren in december 2021. Anna heeft nog geen RIZIV nummer. 

In de toekomst

In Polen heeft ze het gevoel dat ze leeft om te werken en daardoor lukt het haar niet om aan langlopende projecten te beginnen. In België verwacht ze betere werkomstandigheden, een hoger salaris en uitdagend werk in een grote kliniek in de stad. Hierdoor heeft ze tijd over om de komende 5 jaar nieuwe professionele vaardigheden op te doen, zoals het aanbrengen van Invisalign en implantaten. Ook heeft ze een master in prosthodontie op het oog. Met deze nieuwe kennis zou ze klinisch directeur van een praktijk kunnen worden.

Droomland: Japan

Anna geniet in haar vrije tijd van yoga, manga tekenen, lezen, zwemmen, fietsen en skiën. Ze hoopt de Japanse taal te leren en het land binnenkort te bezoeken. Ze heeft een zoon van 18 jaar die ook graag in het buitenland wil studeren.

Talen

Ze spreekt Engels op C1 niveau.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56.

Rob
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Rob
  • +31627344756