Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen

Anita

Anita

Anita

Kroatisch, Tandarts

De 45-jarige Kroatische Anita is een ervaren tandarts. Na haar afstuderen, vertrok ze naar Slovenië om vervolgens enkele jaren ervaring in het Verenigd Koninkrijk op te doen. Voor een master in orthodontie zij sinds een jaar weer in Kroatië. In 2014 is Anita met de registratie in België begonnen. Nu ze inmiddels erkend is als algemeen tandarts in België, rest haar alleen nog maar een leuke baan bij een mooie praktijk. Anita heeft extra interesse in orthodontie en cosmetische tandheelkunde en hoopt tijdens haar nieuwe werk, zich hier wat verder in te kunnen verdiepen.

Anita is een algemeen tandarts die graag met volwassen en oudere patiënten werkt. Omdat ze in dienst is van de openbare gezondheidszorg, kan ze uitgebreide behandelplannen opzetten en uitvoeren; de cliënt hoeft immers niet zelf te betalen. Zij heeft een goede kennis van conservatieve en restauratieve tandheelkunde: per jaar voert ze bijvoorbeeld gemiddeld 1200 vullingen uit. Ook heeft ze goede kennis van wortelkanaalbehandelingen.

Anita wil het liefste op een groepspraktijk werken zodat ze van haar collega’s kan leren, of andersom: jonge collega’s kan helpen. Momenteel heeft ze gemiddeld 15 patiënten per dag, maar doordat ze ook spoedgevallen behandelt, zit ze soms op 30 per dag. Ze wil bij voorkeur met een volle en geplande agenda werken zonder spoeddiensten. Haar patiënten omschrijven haar als een tandarts met een lichte hand die zeer veel geduld heeft. Haar collega’s noemen haar erg loyaal en collegiaal omdat ze altijd wel bereid is om in te vallen of bij te springen.

Deze tandarts is vrijgezel en kan daarom gemakkelijk verhuizen. Ze reist veel en is gewend om kennis te maken met nieuwe culturen en landen. Ze spreekt zeer goed Engels en is al begonnen met het leren van de Nederlandse taal.

Anita is een zelfstandige dame die weet wat ze wil en ook bereid is daar voor te werken. Doordat ze haar erkenning in België al heeft, kan ze vrij snel aan de slag.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K211240