Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Angela

Angela

Spaans, Tandtechnicus

Tandtechnicus

Angela is een jonge Spaanse tandtechnicus met veel theoretische vakkennis. Ze heeft in 2018 haar opleiding tot tandtechnicus afgerond. Tijdens haar opleiding heeft ze bij verschillende laboratoria stage gelopen. Vervolgens is ze verschillende cursussen gaan volgen om haar kennis in de tandtechniek te verbreden. Naast praktische zaken, zoals het conventioneel opstellen van protheses in was, heeft ze zich ook verdiept in het werken met Exocad en het printen van 3D modellen 

Op dit moment werkt Angela in een klein, maar modern laboratorium waar zij werkt met moderne apparaten zoals 3D printers en scanners. Hier werkt zij met vijf collega’s, dit vindt zij een fijn aantal. Wel is zij geïnteresseerd om met meer collega’s te werken. Waar ze graag aan de slag zou willen, is in een middelgroot en modern laboratorium, niet te ver weg van een stad waar voldoende voorzieningen zijn. 

Het is voor Angela moeilijk om in de regio waar ze woont een fulltime baan te vinden. Hierdoor kan ze onvoldoende ervaring op doen. Haar motivatie vind je duidelijk terug in het feit dat ze inmiddels begonnen is met het volgen van Nederlandse taallessen; het Nederlandse werkklimaat biedt haar meer kansen dat dat ze op dit moment in Spanje heeft. 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247741
  • Eerlijk
  • Gemotiveerd
  • Leergierig
  • Optimistisch
  • Rijk aan theoretische kennis

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Angela wilt graag haar volgende stap maken naar het werken in Nederland. Waarom zij dit wilt, is om haarzelf als persoon maar ook op professioneel vlak te kunnen ontwikkelen. Ook wilt zij graag uit haar comfort zone stappen, een nieuwe kans aangrijpen en tegelijkertijd ook haar taal te verbeteren. Communicatie naar collega en patient is belangrijk en ziet ze als een absolute basis om in Nederland te kunnen wonen en werken. 

Waarom zij specifiek in Nederland wilt komen wonen is omdat ze denkt dat zij in Nederland een goede kwaliteit van leven kan ervaren. In Nederland is alles goed geregeld en zijn er veel kansen beschikbaar om haarzelf te ontwikkelen, dit trekt haar aan. 

Wie is Angela?

Angela omschrijft haarzelf als een optimistisch, eerlijk persoon met een goed gevoel van verantwoordelijkheid. Zij staat nog aan de start van haar carrière en heeft veel motivatie om haarzelf te blijven ontwikkelen. Dat zij al veel heeft geleerd, is zij dan ook trots op. Ook vindt zij het prettig dat zij in een omgeving werkt waar vertrouwen in elkaar centraal staat en waar mensen in haar vaardigheden geloven. 

Zij besteedt het liefst haar vrije tijd met haar hond of met vrienden. Op vrije dagen gaat zij graag wandelen, reizen of diepzeeduiken. Op dit moment is zij single en heeft geen kinderen. 

Talen

Angela spreekt Spaans (moedertaal) en Engels op B1 niveau. 

Goed om te weten

Angela heeft al eerder in het buitenland gewerkt, namelijk in Engeland als au pair.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Rob, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!