Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Anastasios

Anastasios

Anastasios

Griekse, Tandarts

Anastasios is een Griekse kandidaat die graag weg wil uit Griekenland vanwege de crisis en de beperkte mogelijkheden daar. Hij is een tandarts met ambitie en wil zich graag ontwikkelen in een land waar hij meer kan groeien als tandarts. Anastasios is momenteel werkzaam als assistent dus heeft al veel tijd doorgebracht in de praktijk. Hij kan wortelkanaalbehandelingen zowel handmatig als automatisch uitvoeren, heeft al meermaals extracties verricht en ook al ervaring in de prothetiek.  

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224063
  • Rustig
  • Perfectionistisch
  • Empathisch

Persoonlijk
Deze tandarts wil graag geautomatiseerd werken, hij vindt het fantastisch om moderne technieken aan te leren en toe te passen in de praktijk. Verder heeft Anastasios de opleiding afgerond in Roemenië dus is hij al gewend om zich aan te passen aan een nieuwe cultuur.

Dit doet Anastasios graag
Anastasios houd zich bezig met fotografie en kunst. Zo vond Anastasios het prachtig om Nederland te fotograferen gedurende zijn backpack vakantie afgelopen zomer.

Anastasios spreekt 
Vloeiend Engels en Grieks, B1 Duits, A1 Roemeens en is druk bezig met het leren van de Nederlandse taal tot B2+ niveau.

Goed om te weten  Deze tandarts vindt het fantastisch om met zijn handen te werken en heeft echt passie voor de tandheelkunde. Hij stopt pas met zijn behandeling wanneer de patiënt 100% tevreden is.