Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Anastasios

Anastasios

Canadees, Tandarts

Tandarts

Anastasios is een van oorsprong Canadese tandarts die al 27 jaar in Griekenland woont. Zijn werkervaring liegt er niet om, hij heeft in verschillende praktijken gewerkt in Canada en Griekenland. Hieronder vallen verschillende praktijken van privékliniek tot in het Griekse leger. Toen hij nog studeerde, vond hij het al belangrijk, en nu nog steeds, om zichzelf blijven ontwikkelen. Hij heeft dan ook meerdere bijscholingen gevolgd, denk aan chirurgische implantaatplaatsing en protheses in Rome en New York City (NYC college of dentistry) en orthodontie in Californië, VS. Daarbij heeft hij gewerkt met Digitale radiologie en met een 3D freesmachine voor kronen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245539
  • Teamplayer
  • Sociaal
  • Ervaren
  • Leergierig

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Anastasios wil graag naar België om hier een nieuwe uitdaging aan te gaan. Zijn vrouw heeft hier al een jaar gewoond om de taal te leren, tijdens haar verblijf is ze erg enthousiast geworden over het land. Anastasios is ook enthousiast geworden en is zich hier toen op gaan focussen. Hij wil hier zijn kinderen het betere leven geven en ziet zichzelf graag werken in een mooie, wat kleinere praktijk.

Wie is Anastasios?

Anastasios heeft zoals al eerder gezegd een vrouw en kinderen, deze zullen met hem meeverhuizen. Hij heeft een open persoonlijkheid en is een echte teamplayer. Hij vindt het leuk om met mensen te werken en heeft in het verleden ook studenten begeleid om tandarts te worden. Zijn communicatieve vaardigheden zijn dan ook erg goed. Hij kan met veel mensen levelen en kan hierdoor eigenlijk met iedereen goed door één deur. Hij wil zichzelf constant blijven verbeteren wat ervoor zorgt dat Anastasios kwaliteit levert.

​​​​​​​Talen

Anastasios spreekt erg goed Engels en Grieks. Hij spreekt ook Frans, dit is vooral de basis.

Geïnteresseerd in een kennismaking

Neem hieronder contact op met Rob Sijberden, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.