Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen

Ana Sofia

Ana Sofia

Ana Sofia

Portugese, Tandarts

Ana Sofia is een 33-jarige, BIG geregistreerde, Nederlands sprekende, Portugese tandarts die vóór haar opleiding tandheelkunde de opleiding tot tandtechnicus heeft afgerond. Daardoor heeft ze een speciale interesse ontwikkeld in protheses.

Ana Sofia is inmiddels al ruim drie jaar werkzaam in Nederland op een Mondzorg project  waar tandheelkundige zorg aan asielzoekers verleend wordt. Na drie jaar kennis en ervaring van de Nederlandse tandheelkundige zorg te hebben opgedaan, wil Ana Sofie nu heel graag 20-24 uur per week bij een reguliere groepspraktijk aan de slag

Eigenschappen

Kandidaat ID: K220894
  • Vriendelijk
  • Ervaren
  • Empathisch
  • Gedreven

Dit doet Ana Sofia graag
Lezen, tijd met de familie spenderen

Ana Sofia spreekt
Portugees: Moedertaal
Nederlands: B2
Engels: B2

Goed om te weten 
Voordat Ana Sofia tandheelkunde ging studeren is zij eerst een aantal jaar werkzaam geweest als tandtechnicus. Ana Sofia werkt tevens bijna dagelijks met CEREC.

 

Ana Sofia is een 33-jarige, BIG geregistreerde, Nederlands sprekende, Portugese tandarts die vóór haar opleiding tandheelkunde de opleiding tot tandtechnicus heeft afgerond. Daardoor heeft ze een speciale interesse ontwikkeld in protheses. Ze had een leuk leven in Portugal maar wilde zichzelf graag verder ontwikkelen.  Daarom is ze naar Nederland verhuisd om hier als tandarts aan de slag te gaan.  

Deze jongedame werkte in Portugal vijf dagen per week op een speciale afdeling van een gezondheidscentrum, waar ze alleen maar mensen behandelde die ziek waren. Hierbij kun je denken aan mensen met diabetes maar ook aan kankerpatiënten. Deze patiënten hebben vaak extra aandacht nodig door hun medische achtergrond. Het merendeel waren oudere mensen en daar werkte ze ook het liefste mee.

Haar behandelingen waren voornamelijk gericht op restauratieve tandheelkunde en het aanmeten van protheses, met de nadruk op verwijderbare kunstgebitten. In de kliniek werkte Ana Sofia dagelijks met CEREC, een computergestuurde behandelmethode die het voor de tandarts mogelijk maakt kronen, onlays en inlays in één zitting te vervaardigen.

Doordat Ana Sofia in een gezondheidscentrum werkte, had ze toegang tot de medische dossiers van haar patiënten en werkte ze nauw met andere artsen samen. In haar nieuwe baan zou ze dan ook graag met meerdere mensen willen samenwerken in een groepspraktijk.

Ana Sofia is inmiddels al ruim drie jaar werkzaam in Nederland op een Mondzorg project  waar tandheelkundige zorg aan asielzoekers verleend wordt. Na drie jaar kennis en ervaring van de Nederlandse tandheelkundige zorg te hebben opgedaan, wil Ana Sofie nu heel graag 2-3 dagen per week bij een reguliere praktijk aan de slag.

Deze dame heeft veel in haar mars mede door haar opleiding tot tandtechnicus. We zien Ana Sofia dan ook het best gedijen in praktijk waar ze nog veel kan en mag leren. Ana Sofia woont in de buurt van Alkmaar en haar reisbereidheid is 45min. enkele reis.