Ana Raquel

Ana Raquel

Portugees, Tandtechnicus

Tandtechnicus

Ana is een toegewijde tandtechnicus met een diploma behaald in 2013 aan de Escola Superior Vale do Sousa, CESPU University in Portugal. Met een indrukwekkende staat van dienst van 9 jaar heeft zij een substantiële hoeveelheid ervaring en expertise verworven in het domein van de tandtechniek. Gedurende haar loopbaan heeft Ana zich bewezen als een bekwame professional, waarbij ze haar vaardigheden heeft ingezet in uiteenlopende projecten en uitdagingen binnen de tandheelkundige context. Haar toewijding aan het vak en haar vermogen om complexe tandtechnische vraagstukken te adresseren, maken haar een waardevolle kracht in haar vakgebied.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K252408

Op naar een nieuwe uitdaging!

Ana bevindt zich in een fase van haar carrière waarin ze actief op zoek is naar een nieuwe en boeiende professionele uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een goed georganiseerd tandtechnisch laboratorium, waar ze niet alleen kan samenwerken met collega's maar ook de ruimte krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen als tandtechnicus. Wat Ana onderscheidt, is haar diepgaande wens om meer ervaring op te doen in haar vakgebied. Ze is vastbesloten om haar professionele horizon te verbreden en te verdiepen door betrokken te blijven bij uitdagende projecten en complexe tandtechnische vraagstukken aan te pakken.

Wie is Ana Raquel?

Ana is een vrolijke en gepassioneerde professional die niet alleen bekwaam is in haar vakgebied, maar ook graag tijd besteedt aan wandelen met haar hond, genieten van lekker eten en fitness. Haar sterke punten omvatten vriendelijkheid, loyaliteit, veerkracht en ruimdenkendheid.

Talen

Ana spreekt vloeiend Portugees (haar moedertaal), Engels (C1). Ze is momenteel bezig met het leren van de Nederlandse taal.

Goed om te weten!

Ana is momenteel in Nederland en staat klaar voor een kennismakingsgesprek. Bent u op zoek naar een ervaren en enthousiaste tandarts? Laura is de professional die u zoekt!

   Vragen?
Ana Raquel
Heeft u een vraag?