Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
 

Ana-Maria

Ana-Maria

Ana-Maria

Roemeense, Tandarts

Deze Roemeense kandidate heeft samen met haar vriend, Mihai, haar diploma behaald in de zomer van 2019. Ana-Maria wil niet in Roemenië haar carrière starten, ze doet dit liever in Nederland waar er meer mogelijkheden zijn voor tandartsen. Tijdens haar opleiding heeft ze gewerkt als tandartsassistent in Roemenië waarbij ze al heel wat ervaring op heeft gedaan. Ana-Maria heeft vele  wortelkanaalbehandelingen verricht en gebruikt hierbij graag een apex locator en guttapercha en plaatst altijd een kroon na de behandeling.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224249
  • Empathisch
  • Vriendelijk
  • PatiĆ«ntgericht

Persoonlijk
Ana-Maria vindt het fantastisch om na haar behandeling een tevreden patiënt met een mooie glimlach naar buiten te zien lopen. Als dit niet het geval is, is Ana-Maria niet klaar met haar behandeling.

Dit doet Ana-Maria graag
Ana-Maria houdt van muziekconcerten en gaat graag volleyballen in haar vrije tijd. Ze kan het altijd goed met haar patiënten vinden en bouwt snel een vertrouwensband met ze op.

Ana-Maria spreekt 
Roemeens, Engels en in maart 2020 B2+ Nederlands.

Goed om te weten 
Deze tandarts vindt het leuk om met kinderen te werken en vindt het belangrijk om de beste zorg te bieden die mogelijk is. Ze werkt ook graag met ouderen en andere patiënten maar het meeste geniet Ana-Maria van het werken met kinderen.