Alina

Alina

Roemeense, Tandarts

Tandarts

Alina is een 26-jarige Roemeense tandarts die in 2022 is afgestudeerd aan de Grigore T Popa University of Dentistry. Met een jaar werkervaring op zak, is ze nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Als tandarts is Alina toegewijd aan het creëren van een professionele en zorgzame omgeving, waarin ze elke patiënt met aandacht en respect behandelt. Haar passie voor tandheelkunde wordt aangevuld door haar interesse in het werken met kinderen, wat haar bij uitstek geschikt maakt voor een praktijk die zich voornamelijk richt op jonge patiënten. Met haar veelzijdigheid, warmte en vastberadenheid is Alina klaar om een waardevolle aanwinst te zijn voor uw tandartsenpraktijk. Haar leuke persoonlijkheid en positieve energie zullen ongetwijfeld bijdragen aan een succesvolle en plezierige werkomgeving voor het hele team.
 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245610

Op naar een nieuwe uitdaging!

Alina ziet Nederland als een land waar ze een beter leven kan opbouwen en waar ze waardevolle werkervaring kan opdoen. Alina is klaar om haar horizon in Nederland te verbreden. Ze is vastbesloten om de Nederlandse taal te leren en zich aan te passen aan de lokale cultuur en gewoonten.

Wie is Alina?

Alina wordt omschreven als een zeer leuke, charmante, vriendelijk en altijd goedlachs kandidaat.
Ze is gedreven om hoogwaardige zorg te bieden en streeft ernaar om haar kennis en vaardigheden voortdurend te verbeteren. Met haar positieve energie weet ze anderen te motiveren en te inspireren.
Naast haar professionele ambities heeft Alina ook diverse interesses buiten haar werk. Ze houdt van fietsen, wandelen en reizen behoort tot haar favoriete bezigheden.

Talen

Alina spreekt Engels op B2-niveau en spreekt Frans op A2-niveau.

Goed om te weten!

Alina is onlangs gestart met het leren van Nederlands aan de Care Force Language Academy en men verwacht dat ze tegen medio maart 2024 het niveau van B2+ zal bereiken.

   Vragen?
Alina
Heeft u een vraag?