Alexandru

Alexandru

Roemeens, Tandarts

Tandarts

Alexandru is een ambitieuze en gedreven tandarts met een oprechte passie voor zijn vak. Hij is 26 jaar jong en heeft in 2022 zijn studie aan de University of Medicine and Pharmacy "Iuliu Hațieganu" in Roemenië afgerond. Hoewel hij nog geen werkervaring heeft buiten zijn studie, is hij vastbesloten om zich verder te ontwikkelen en de best mogelijke tandarts te worden die hij kan zijn. Hij geeft aan zich makkelijk aan te passen in verschillende situaties maar tevens hecht hij ook veel waarde aan overleg en samenwerking met en tussen zijn collega's.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248671
  • Ambitieus
  • Gedreven
  • Veerkrachtig

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Alexandru is niet blij met de huidige werksituatie in zijn thuisland Roemenië. Daarom heeft hij samen met zijn vriendin besloten om een beter leven voor henzelf op te bouwen in Nederland. Hij is erg vastberaden om zichzelf verder te ontwikkelen als tandarts en is bereid hier hard voor te werken. Hij kiest voor Nederland o.a. vanwege het goede zorgsysteem, waarover hij gehoord heeft maar ook vanwege de cultuur die hem goed bevalt. Als kandidaat is Alexandru op zoek naar een organisatie waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen als tandarts, waar overleg en samenwerking tussen collega's centraal staan en waar de zorg voor de patiënt de hoogste prioriteit heeft. Hoewel hij nog aan het begin van zijn carrière staat en nog veel moet leren, is hij vastbesloten om een waardevolle bijdrage te leveren aan een tandartsenpraktijk en te groeien als een professionele tandarts.

Wie is Alexandru?

Hij is een vriendelijke, ietwat verlegen jongeman die weet wat hij wil. In zijn vrije tijd is Alexandru een Tech nerd met een passie voor films en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Alexandru omschrijft zichzelf als punctueel, leergierig, geduldig en een harde werker. Hij gaat dan ook in april aanvangen met het leren van de Nederlandse taal, wat aantoont dat als hij een doel heeft, hij hier ook volledig voor zal gaan. Als tandarts vindt hij het fijn om met patiënten te werken en door zijn werk ook meteen resultaat te zien. Een patiënt met een glimlach na zijn behandeling geeft hem energie,

Talen

Alexandru spreekt Roemeens als moedertaal en heeft een Engels taalniveau van B2. Hij zal binnenkort beginnen met de Nederlandse taalopleiding van de Care Force Language Academie om zijn taalvaardigheid te verbeteren.

Alexandru
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Liliana

Liliana is geboren en opgegroeid in Peru en heeft daar het grootste deel van haar leven gewoond. Ze heeft een korte periode in Spanje gewoond, maar is voor de liefde naar Nederland gekomen! Ze woont nu in Amersfoort waar ze het erg leuk en gezellig vindt. In Peru heeft ze als advocate en als mediator gewerkt en later in Nederland als recruiter waardoor ze de nodige ervaring heeft binnen haar vak. In haar vrije tijd vind ze het lekker om te gaan zwemmen en om te boksen om de dag goed af te sluiten.

   Vragen?
Alexandru
Heeft u een vraag?