Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen

Aleksandra

Aleksandra

Aleksandra

Bulgaarse, Tandarts

Aleksandra is 26-jarige tandarts uit Bulgarije die haar leven en carrière heel graag in Nederland wilt voortzetten. Zowel persoonlijk als professioneel ziet zij haar toekomst niet langer in Bulgarije.

Als jonge tandarts heeft Aleksandra in de laatste drie jaar van haar opleiding de nodigde praktijkervaring opgedaan. Vullingen, extracties, endo’s, paro en enkele kroon en kleinere brugwerken heeft zij dan ook al mogen uitvoeren. De mogelijkheid om veel met mensen in contact te zijn en daadwerkelijk een toegevoegde waarde voor haar patiënten te kunnen zijn vindt deze kandidaat eigenlijk het mooiste aan haar vak.

Langdurige samenwerking
Aleksandra is tandarts geworden omdat zij mensen/ patiënten daadwerkelijk wil helpen. Zij gaat echt dan ook echt voor de relatie met haar patiënten. Een tijdelijke of kortstondige samenwerking met een praktijk is hierom ook niet aan haar besteed. Persoonlijke en professionele groei vindt Aleksandra erg belangrijk. De mogelijkheid hiertoe is zeker wat zij in een praktijk zoekt.

Geïnteresseerd in een kennismaking?
Neem contact op met Rob Sijberden, accountmanager, op telefoonnummer 06 27 34 47 56 of vraag hieronder eenvoudig haar uitgebreide profiel op.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K243426
  • Vriendelijk
  • Empatisch
  • Toegankelijk
  • Zelfkritisch

Persoonlijk
Leuke, spontane en vlotte dame die behoorlijk sociaal betrokken is.

Dit doet Aleksandra graag
Koken
Series kijken op Netflix of HBO
Tijd met vrienden en familie

Aleksandra spreekt 
Bulgaars
Engels
Nederlands

Goed om te weten 
Aleksandra is tandarts geworden omdat zij mensen/ patiënten daadwerkelijk wil helpen. Zij gaat echt dan ook echt voor de relatie met haar patiënten. Een tijdelijke of kortstondige samenwerking met een praktijk is hierom ook niet aan haar besteed.