Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Alejandro

Alejandro

Spaans, Tandarts

Tandarts

Alejandro is een Spaanse tandarts, die zijn opleiding tandheelkunde heeft gevolgd aan de universiteit van Sevilla. Hij heeft ongeveer 6 jaar werkervaring bij diverse klinieken in zowel Sevilla, Barcelona als Malaga. Zijn werkervaring omvat o.a. orale chirurgie, implantologie, regeneratieve tandheelkunde, extracties, implantaten maar ook algemene tandheelkunde. Hij werkt in diverse klinieken in Spanje om zoveel mogelijk ervaring op te doen in zijn vakgebied, maar ook om zich verder te ontwikkelen op het gebied van kennisoverdracht tussen collega’s.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247268
  • Doorzettingsvermogen
  • Eerlijkheid
  • Plezier in zijn vak
  • Spontaniteit

Op naar een nieuwe uitdaging in België

Alejandro is een harde werker en niet bang om lange dagen te draaien. Echter is het systeem in Spanje iets waar hij als persoon niet echt gelukkig van wordt. Men behandelt de patiënt wel goed, maar er moet zoveel mogelijk financieel gewin tegenover staan. Dit is iets wat niet bij hem past als persoon, dit vindt hij niet ethisch correct.

Het belangrijkste voor hem is dat hij zijn werk gewoon goed kan doen, de patiënt beter kan maken en de best mogelijke behandeling kan bieden die nodig is voor die specifieke patiënt. Het liefst werkt hij voor een organisatie waar hij als tandarts zich verder kan ontwikkelen Een omgeving waar hard werken en mogelijkheden tot verdere ontwikkeling gewaardeerd en beloond worden, motiveert hem

Wie is Alejandro

Alejandro is een jonge, spontane, eerlijke jongen die met heel veel plezier zijn werkt doet. Hij geeft aan flexibel, verantwoordelijk en professioneel in zijn werk te zijn. Hij werkt graag volgens de juiste ethische normen.

Verder verkent hij graag de natuur, geniet hij van een goede film en af en toe stappen met zijn vrienden. Alejandro heeft een vriendin en samen willen ze het avontuur aangaan om een nieuwe toekomst op te bouwen in België.

Talen

Alejandro spreekt op dit moment Frans op B1 niveau, Engels op B2 niveau en ook Italiaans.

Goed om te weten

Alejandro is echt op zoek naar werk wat hem weer vreugde geeft en blij maakt.

Cliff
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Cliff
  • +31611373236