Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Viktorija

Viktorija

Litouwse, Oogarts

Oogarts

Viktorija studeerde voor arts in het universitaire ziekenhuis te Vilnius en in 2016 kreeg ze haar erkenning als arts. Vervolgens specialiseerde ze zich in de oogheelkunde en sinds 2020 is ze erkend oogarts. Viktorija werkt momenteel in het Rokas ziekenhuis, hier werkt ze als allround oogarts. Ze is zowel klinisch als poliklinisch, een gemiddelde cataract operatie kost haar tussen de 20 en 30 minuten. Viktorija wil zich graag verder bekwamen in het chirurgische gebied van de oogheelkunde de microchirurgie is favoriet.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247174
  • Harde werker
  • Ambitieus
  • Communicatief
  • Vriendelijk

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Viktorija is op zoek naar een baan in Nederland. Ze zoekt een baan in een ziekenhuis of kliniek waar ze in de volle breedte van de oogheelkunde kan werken en waar ze zichzelf kan blijven ontwikkelen. De vlakke hiërarchie en de goede structuur in Nederland spreekt haar enorm aan. Ze ziet haar toekomst niet in Litouwen maar in Nederland. Ze heeft echt zin om aan de slag te gaan.

Wie is Viktorija?

Vikrorija is het beste te omschrijven als een harde werker, ambitieus, communicatief en vriendelijk.  Wanneer ze niet werkt mag zij zich graag bezig houden met het maken van sieraden, een lekkere fietstocht maken en afspreken met vrienden. Daarnaast is ze ook nog muzikaal, ze volgt namelijk gitaarlessen.   

Talen

Naast haar moedertaal Litouws spreekt zij vloeiend Engels en de basis van de Duitse, Zweedse en Russische taal.

Goed om te weten

Viktorija zou het leuk vinden om in de toekomst jonge oogartsen te begeleiden.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576