Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Victor

Victor

Portugees, Basisarts

Basisarts

Victor heeft zijn opleiding geneeskunde gevolgd in Lissabon, in november 2022 zal hij afgestudeerd zijn. Victor wil zich nu graag verder specialiseren. Hij heeft de richting psychiatrie gekozen en verwacht in deze vakrichting een combinatie te kunnen vinden van humanitair werken gecombineerd met ”techniek”.  De moderne Nederlandse psychiatrie spreekt Victor erg aan. De openheid en tolerantie spreken hem aan. Er is in Nederland veel minder stigma op de psychiatrie dan in Portugal.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247239
  • Gedreven
  • Vriendelijk
  • Spontaan
  • Enthousiast

Op naar een mooie uitdaging in Nederland!

Victor heeft altijd al geweten dat hij naar het buitenland zou vetrekken, welk land was nooit heel afgebakend. Hij wil gaan daar naar waar hij zichzelf kan zijn. Een goede privé werk balans is voor hem erg belangrijk. Nederland spreekt hem erg aan vanwege de open cultuur en openheid. Daarnaast ziet hij Nederland als multicultureel dat maakt integreren een stuk gemakkelijker.

Wie is Victor?

Als belangrijkste persoonlijke kenmerken benoemt Victor, gedreven, vriendelijk, enthousiast, spontaan en hij kan zich gemakkelijk en snel aanpassen. Zijn grote passie is theater. Wanneer hij niet aan het werk is mag hij graag zingen, hij is tenor in een koor . Daarnaast acteert hij , schrijft hij literatuur referenties en sport hij regelmatig. De partner van Victor is ingenieur en zal meekomen naar Nederland.

Talen

Victor spreekt naast zijn moedertaal Portugees ook vloeiend Engels  en de basis van de Franse taal.

Goed om te weten

Victor is per 24 oktober beschikbaar om te starten met de online taal module van Care Force dat betekend dat hij omstreeks juni 2023 BIG geregistreerd zal zijn.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576