Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Tatjana

Tatjana

Litouws, Psychiater

Tatjana is een 43-jarige Litouwse psychiater. Momenteel werkt Tatjana in een universitair ziekenhuis. Ze is hoofd van de afdeling affectie stoornissen en werkt verder klinisch, poliklinisch en op de acute psychiatrie afdeling. Tatjana ziet 15 patiënten per dag en heeft 30 minuten per patiënt. Ze heeft 2 a 3 diensten in de week en doet al haar papierwerk thuis. Ze heeft het gevoel dat ze met name met standaard/basis bezigheden bezig is en medicatie voor aan het schrijven is. Ze heeft geen echte tijd om aan de patiënt te besteden. Ze is toe aan een nieuwe uitdaging, een plek waar de patiënt voorop staat en waar voldoende tijd en aandacht geboden wordt om de patiënt echt op een correcte en juiste manier te helpen en ondersteunen. Het Nederlandse systeem met een vlakke hiërarchie, multidisciplinair team en waar de patiënt als client gezien wordt spreekt haar enorm aan.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245251
  • Gedreven
  • Empatisch
  • Enthousiast

Persoonlijk
Tatjana heeft een partner, hij heeft een financiële onderneming en kan op afstand werken of pendelen tussen Nederland en Litouwen.

Dit doet Tatjana graag
Bezig zijn  met haar katten, reizen en dan met name reizen waar je de bevolking en hun gewoontes leert kennen, talen leren .

Tatjana spreekt 
Engels en Litouws en de basis van de Duitse taal (A1) .

Goed om te weten 
Tatjana is beschikbaar rekening houdend met een de taaltraining en BIG registratie.