Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Szatmar

Szatmar

Hongaar, Psychiater

Szatmar is een 44-jaarige Hongaarse psychiater met een indrukwekkende staat van dienst. In Hongarije werkte hij met name in een universitaire setting. Hij behandelde jaren lang met veel plezier en enthousiasme patiënten, deed onderzoek en eigenlijk alles wat mogelijk is in een universitair ziekenhuis.

Verder werkte  en woonde hij een tijdje in Nashville in de Verenigde Staten. Inmiddels zoekt Szatmar een andere uitdaging. Szatmar heeft zijn contract met de universiteit beëindigd omdat hij onder anderen een meer hands on job ambieert. Hij is zijn eigen privé praktijk gestart op het gebied van de forensische psychiatrie, zodat hij kan blijven werken terwijl hij zich voorbereidt op de volgende stap.

Szatmar heeft aangegeven dat hij samen met zijn gezin op zoek is naar een nieuwe uitdaging en een nieuwe purpose in hun leven. Een baan als psychiater in het buitenland lijkt hem de ultieme kans op wat hij belangrijk vindt te kunnen toepassen. Voor hem is dit psychiatrische zorg voor alle rangen en standen en er voor iedere patiënt die zijn psychiatrische zorg nodig heeft kunnen zijn.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K245247
  • Ethisch
  • Gedreven
  • Gepassioneerd

Persoonlijk
Szatmar is getrouwd, zijn vrouw is ook psychiater. Samen hebben ze 2 dochters.   

Dit doet Szatmar graag
Natuur, vogels spotten, alcohol destilleren en tijd doorbrengen met zijn familie.       

Szatmar spreekt
Engels, Hongaars     

Goed om te weten
Szatmar heeft een post PhD in schizofrenie en neuroscience en tevens een erkenning in de biologische psychiatrie.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576