Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Susan

Susan

Spaanse, Maxillo-Faciaal Chirurg

Maxillo-Faciaal Chirurg

Als kind wist Susan het al, ze wilde graag “dokter” worden. Van jongs af aan was ze al geïnteresseerd in de anatomie en in de meer complexere structuren. Ze houdt van uitdagingen en aangezien het gezicht een zeer complexe structuur heeft, is zo haar interesse in dit vakgebied geboren. Ze heeft haar opleiding tot Maxillo-Faciaal Chirurg dan ook afgerond in 2019 te Madrid. Tevens heeft ze ook de Master in Aesthetic Medicine behaalt in 2019. Deze Master heeft ze behaalt omdat niet iedereen een ingrijpende operatie wilt maar soms liever non invasief geholpen wilt worden

Eigenschappen

Kandidaat ID: K224081
  • Sympathiek
  • Nauwkeurig
  • Betrouwbaar

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Susan heeft zin om zichzelf in te zetten voor de zorg in België. Ze denkt dat ze haar kwaliteiten in België beter kan inzetten dan in haar thuisland. Momenteel voelt ze zich niet gewaardeerd in Spanje en dat zorgt ervoor dat ze voor zichzelf en haar familie een betere toekomst wilt vinden in België. Op haar ideale werkplek is professionaliteit belangrijk, maar een goede sfeer onder collega’s ook. Ze wilt het liefst werken in Wallonië omdat ze vloeiend Frans spreekt en haar man de Franse nationaliteit heeft.

Wie is Susan?

Susan is een erg leuke en spontane dame die met heel veel passie over haar vak praat. Kwaliteit is voor haar belangrijk en ze wil zich graag zo veel mogelijk blijven ontwikkelen. Ze is ambitieus, betrouwbaar en dapper. Ze omschrijft zich als een harde werker, sympathiek, zeer nauwkeurig en vindt rekening houden met de patiënt een belangrijk onderdeel van haar werk. Verder houdt ze van reizen, geeft ze graag les, bezoekt ze graag congressen om zich verder te ontwikkelen en specialiseren en leest ze graag.

Talen

Susan spreekt Frans op C1 niveau, Spaans als moedertaal en Engels op B2 niveau.

Lisa
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Lisa

Lisa is opgegroeid in Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Lisa staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou meer te vertellen over deze vacature.

  • +31621688389