Sabrina

Sabrina

Franse, Geriater

Geriater

In 2016 is Sabrina afgestudeerd als basisarts. Ze heeft in 2021 haar specialisatie tot geriater behaald. Ze heeft deze specialisatie gekozen omdat ze het altijd erg leuk en fijn vond om contact te hebben met mensen. Echter valt het haar tegen hoe de gezondheidszorg in Frankrijk in elkaar zit. Ze hebben niet genoeg doctoren, verpleegkundigen en algemene geneeskundigen. Ze vindt het belangrijk dat haar patiënten goede kwaliteit zorg ontvangen en dat zij haar vak goed uit kan oefenen. Het gevoel dat dat in Frankrijk kan, heeft ze niet.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248606
  • Creatief
  • Leergierig
  • Gemotiveerd

Op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Sabrina heeft al eens in België gewoond en heeft hier haar medische school gedaan. In Parijs heeft ze haar residentie gedaan. Hierdoor heeft ze in België al vrienden waardoor de drempel om te verhuizen lager is dan voor iemand die nog geen kennis in België heeft. Ze hoopt in België haar specialisme beter uit te kunnen oefenen en hier een beter leven op te pakken.

Wie is Sabrina?

Sabrina is een vrouw met een open geest die creatief is en op zoek is naar een baan waar ze gestimuleerd wordt. Ze vindt het belangrijk en leuk om samen met collega’s als een team te werken. In haar vrije tijd vindt Sabrina het heerlijk om paard te rijden. Ze is alleen en heeft volle motivatie om te verhuizen naar België.

Talen

Sabrina spreekt op Engels op B2 niveau, Frans op C2 niveau (moedertaal) en nog geen Nederlands. Ze is wel bereid Nederlands te leren via de intensieve taaltraining van de Care Force Language Academie.

Sabrina
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
   Vragen?
Sabrina
Heeft u een vraag?