Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Roxana

Roxana

Roemeens, Geriater

Geriater

Roxana is een 33-jarige arts die haar specialisatie tot geriater heeft behaald in 2018. Tijdens deze specialisatie heeft ze een maand gewerkt in een woonzorgcentrum. Het werken in dit centrum heeft een sterke interesse gewekt bij haar naar deze vorm van zorg, zelfs in de mate dat ze in haar vrije tijd graag naar woonzorgcentra gaat om het systeem en de zorg daar beter te kunnen begrijpen.

Op dit moment werkt Roxana op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis in Boekarest, hier werkt zij dan ook de volledige breedte van de afdeling. Ze behandelt patiënten met chronische ziektes, dementie, beroertes en alle andere klachten waarmee mensen op deze afdeling binnenkomen. Roxana vindt het sociale aspect ook zeer belangrijk in haar werk, volgens haar kan een geriater namelijk geen goed werk verrichten zonder dat deze enig inlevingsvermogen heeft voor de patiënt en de situatie waar deze in verkeerd.

Roxana haar ambitie ligt bij het werken in een ziekenhuis, verzorgingshuis, woonzorgcentrum of revalidatiecentrum.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K221487
  • Meelevend
  • Sociaal
  • Veel werkervaring
  • Vriendelijk

Een nieuwe uitdaging in Nederland!

Roxana haar passie is reizen en zij heeft dan ook al veel landen bezocht, waaronder Nederland. Tijdens deze reis naar Nederland is zij erg gecharmeerd geraakt van de mensen en de cultuur. Bovendien heeft ze van collega-artsen het één en ander gehoord over de Nederlandse gezondheidszorg, dit heeft haar erg aangesproken en ze wilt dan ook graag naar Nederland komen om zich verder te kunnen ontwikkelen in de ouderengeneeskunde.

Daarnaast verwacht zij in Nederland een beter perspectief voor haar toekomst, maar ook voor die van haar dochter, te hebben. De reis, verhalen van collega’s en de toekomst voor haar en haar dochter heeft haar doen besluiten om in Nederland te komen wonen en werken.

Wie is Roxana?

Roxana is een vriendelijke, sociale maar ook liefhebbende vrouw. Zij wilt haar dochter de beste toekomst kunnen bieden en dit is één van de redenen dat ze graag in Nederland komt werken. Ook houdt Roxana dus van reizen en heeft zij veel landen kunnen bezoeken. Zo heeft ze verschillende culturen kunnen ervaren en heeft zij veel kennis van de wereld en van de mens.

Talen

Roxana spreekt Roemeens en vloeiend Engels. De Nederlandse taal wilt ze spoedig leren en beheersen.

Goed om te weten

Roxana is per direct beschikbaar, rekening houdend met haar registratie en het leren van de Nederlandse taal.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans, en kijk of deze kandidaat wellicht bij uw organisatie past!

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576