Rocco Psychiater

Rocco Psychiater

Italiaans, Psychiater

Psychiater

Rocco is een 44-jarige Psychiater uit Italië en is al bekend met grote stappen maken in zijn leven. Hij heeft bijvoorbeeld al eerder in Frankrijk gewoond en gewerkt. Hij spreekt vloeiend Frans en Italiaans op professioneel niveau.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K251297
  • Professioneel
  • Ervaren
  • Nauwkeurig

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Rocco heeft 14 jaar werkervaring als allround arts en heeft zich gespecialiseerd in forensische psychiatrie. Hij heeft verschillende relevante opleidingen afgerond, waaronder een Professional Certificate in Forensic Psychology, een Master in Forensic Psychology en een PhD in Neuroscience - Advanced Research and Methodology in Psychopathology and Psychotherapy. Daarnaast heeft Rocco ook een Master's Degree in Bipolar Disorders en Addictive Behavior and Related Pathology afgerond. Hij heeft ook een specialisatie in Psychiatrie afgerond en is in het bezit van een Licentie om Geneeskunde uit te oefenen.

Wie is Rocco?

Rocco is getrouwd en heeft een stabiele gezinssituatie. Hij is een ambitieuze en hardwerkende professional met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Rocco heeft een passie voor zijn werk als oogarts en is in staat om nauwkeurig en effectief te werken, zelfs onder druk. Hij heeft sterke communicatieve vaardigheden en is in staat om effectief te communiceren met patiënten, collega's en andere medische professionals. Rocco is ook empathisch en heeft een groot inlevingsvermogen, wat hem een ​​uitstekende arts maakt.

Talen

Rocco spreekt Engels op B1 niveau, Frans en Italiaans op vloeiend, professioneel niveau.

Rocco Psychiater
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
   Vragen?
Rocco Psychiater
Heeft u een vraag?