Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Roberto

Roberto

Spaans/Peruaans , Basisarts

Roberto is een 45-jarige van oorsprong Peruaanse arts. Hij werkte jaren in Peru als chirurg. Sinds 2019 werkt hij in een Spaans ziekenhuis als arts op de afdeling chirurgie en spoedeisende hulp. Roberto ziet veel oncologische en geriatrische patiënten. In Peru heeft hij zijn eigen praktijk gehad waar hij veel geriatrische patiënten behandelde.

Roberto wil met zijn vrouw (die half Nederlands is) verhuizen naar Nederland. In Nederland wil hij heel graag werken in de ouderenzorg. De hectiek en adrenaline van de chirurgie en SEH afdeling wil Roberto achter zich laten en hij wil focussen op iets waar hij nu meer voldoening uit verwacht te halen. Roberto wil dolgraag de opleiding tot specialist ouderen geneeskunde volgen. 

Een goede werk privé balans is belangrijk voor deze kandidaat. Hij is op zoek naar een beter toekomst perspectief voor zichzelf en zijn vrouw en dochter van 15 maanden. Roberto is bezig met het verkrijgen van een Spaans paspoort en verwacht deze binnen afzienbare tijd te krijgen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K241085
  • Communicatief
  • Goedlachs
  • Extravert

Persoonlijk
Roberto is getrouwd en heeft een dochter van 15 maanden.  

Dit doet Roberto graag
Tijd besteden aan zijn gezin en martial arts.  

Roberto spreekt
Engels, Spaans en Duits op A2 niveau    

Goed om te weten 
Roberto kan starten met de online taalmodule op 1 november.