Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Mutaz

Mutaz

Belgisch, Kinderarts

Kinderarts

Mutaz is een bijzonder getalenteerde specialist. Na het behalen van zijn geneeskunde diploma specialiseerde hij zich tot kinderarts. Sinds 1999 is hij erkend als kinderarts. Het directe contact met de kinderen zorgt  voor deze specialist voor grote tevredenheid in zijn vakgebied. Momenteel werkt Mutaz bij 2 verschillende werkgevers. Te weten voor een organisatie die zich met name bezig houdt met preventie en vaccinatie van kinderen van 0 tot en met 3 jaar oud. Daarnaast is hij werkzaam als allround kinderarts voor een privé kliniek die gespecialiseerd is in de zorg voor kinderen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246985
  • Harde werker
  • Eerlijk
  • Communicatief
  • Sportief

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Mutaz is op zoek naar een baan bij een werkgever waar hij vier dagen in de week kan werken. Diagnostisch werk geniet zijn voorkeur maar Mutaz staat ook open andere opties. Hij zoekt een baan in Vlaanderen.

Wie is Mutaz?

Mutaz is te omschrijven als een harde werker die zich snel kan aanpassen aan verschillende situaties. Hij is eerlijk en communicatief sterk. Hij is getrouwd en heeft twee zonen van 19 en 16 jaar oud. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om te gaan zwemmen, piano te spelen, en voetbal te kijken. Ook is tafeltennis een van zijn hobby’s.

Talen

Mutaz spreekt goed Arabisch, Nederlands en Engels.

Goed om te weten

Viktorija zou het leuk vinden om in de toekomst jonge oogartsen te begeleiden.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576