Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Mohammed

Mohammed

Duits, Internist

Internist  in hart en nieren

Mohammed is een internist in hart en nieren. Hij studeerde geneeskunde in Duitsland en mag zich sinds 2015 (troste) internist noemen. Tot 2018 werkte Mohammed in een groot Duits ziekenhuis, hier werkte hij als allround internist en later ook als verantwoordelijk spoedarts. Hij heeft op dit moment een eigen praktijk in Duitsland waar hij dagelijks te vinden is. Hij werkt er gemiddeld 60 uur per week.  

 

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246429
  • Gemotiveerd
  • Tolerant
  • Ambitieus

Op naar België!

Mohammed groeide op in de Verenigde Staten en Engeland, later verhuisde hij naar Duitsland. Hij merkt dat de Duitse gezondheidszorg achteruit gaat en hij mist de tijd die hij aan de patiënten zou willen besteden. Zichzelf blijven door ontwikkelen is voor Mohammed erg belangrijk, maar op dit moment door zijn drukke werkschema niet mogelijk. Daarom is hij echt op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij dit wel kan. Tijdens zijn zoektocht is hij uitgekomen op België. Hij hoopt hier meer tijd en ruimte te hebben voor de patiënt, voor zijn eigen ontwikkeling en voor zijn privéleven.

Wie is Mohammed?

Mohammed is getrouwd en heeft een gezin met twee jonge kinderen. Hij is erg openminded en tolerant ingesteld. Hij houdt ervan om lekker te fietsen of te wandelen en als een echte wereldburger vindt hij het leuk om te reizen. Hij staat open voor alles wat op zijn pad komt en kijkt positief naar de toekomst.

Talen

Mohammed spreekt vloeiend Duits en Engels.

Goed om te weten

Mohammed is beschikbaar in overleg.

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans Klaassen, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576