Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Matko

Matko

Kroatisch, Psychiater

Psychiater

Matko is een vriendelijke 33-jarige Kroaat. Hij studeerde geneeskunde in Zagreb tot 2016 en vervolgens studeerde hij voor psychiater. Sinds 2021 mag hij zich een trotse psychiater noemen en is hij werkzaam in een algemeen ziekenhuis. Hij werkt daar op de afdeling psychiatrie in de volle breedte van de algemeen psychiatrie. Matko heeft dus al ervaring als algemeen psychiater, maar is minder ervaren in de kinderjeugd- en de verslaving psychiatrie. Zijn voorkeur gaat dan ook uit een baan in de algemene psychiatrie. Een baan in de ziekenhuis psychiatrie lijkt goed aan te sluiten bij zijn huidige werkervaring. Dat zijn voorkeur op dit moment uit gaat naar de algemene psychiatrie wil niet zeggen dat hij hier niet voor open staat. Hij is nieuwsgierig naar nieuwe richtingen en wil zich hier dus graag voor open stellen, mocht dit op zijn pad komen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246704
  • Vriendelijk
  • Doelbewust
  • Houdt zijn hoofd koel
  • Kwaliteit heeft prioriteit

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

Matko is al vier keer in Nederland geweest! Hij is bijzonder gecharmeerd van de Nederlandse architectuur en het Nederlandse landschap en was eigenlijk direct al fan. De directheid van de Nederlanders spreekt hem erg aan en hij ervaart Nederland als zeer georganiseerd. Dat is iets wat hem aanspreekt. Daarbij vind hij de Nederlanders erg vriendelijk. Tijdens zijn studie was hij al van plan om te verhuizen, maar nu hij hiermee klaar is, is hij vast beraden om naar Nederland te verhuizen.

Wie is Matko?

Matko is een doelbewuste en vriendelijke man die zijn hoofd in vrijwel elke situatie koel houdt. Hij is erg doelbewust en vindt kwaliteit leveren erg belangrijk. Zijn creatieve geest en kennis zorgt ervoor dat hij overal wel een oplossing voor weet. Wie Matko ook buiten het werk om kent, weet dat hij erg actief en avontuurlijk is. Hij houdt zich graag bezig met voetbal en doet leuke dingen met vrienden. Zo af en toe in het weekend vindt hij het ook leuk om een drankje te doen in de stad.

Talen

Matko spreekt goed Kroatisch en Engels.

Goed om te weten

Matko kan direct starten met de online taaltraining van Care Force Language Academy welke start op 6 juni 2022.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576