Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Maltezis

Maltezis

Griekse, Huisarts

Huisarts

Als kind wist Maltezis het al, hij wilde graag “dokter” worden. De bereidheid om bij te dragen zonder er zelf baat bij te hebben (altruïstische kijk) is iets waar hij als mens sterk in gelooft. Hij houdt van uitdagingen en is op zoek naar een nieuwe uitdaging in zijn werk. In zijn thuisland moet hij heel veel uren draaien om een beetje redelijk salaris te ontvangen. Hij heeft zijn studies in Griekenland afgerond en werkt al sinds 2008 als huisarts.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246390
  • Vriendelijk
  • Rustig
  • Communicatief sterk

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Maltezis heeft zin om zichzelf in te zetten voor de zorg in België. Hij denkt dat hij zijn kwaliteiten in België beter kan inzetten dan in haar thuisland. Hij wil met zijn vrouw naar België om centraler in Europa te kunnen wonen en om zich als huisarts nog verder te ontwikkelen. Hij ziet zich eerder in een forfaitair systeem werken dan in een commercieel systeem. Hij hoopt een betere work-life balance hier te kunnen vinden omdat in Griekenland hij veel uren moet draaien voor een beperkt salaris.

Wie is Maltezis?

Maltezis is een vriendelijke, rustige man met de juiste intenties. Hij wil graag de patiënt op de eerste plaats zetten en hen de beste zorg geven die men kan bieden. Hij is communicatief, bezit over een goed inlevingsvermogen, een harde werker en optimistisch van aard. In zijn vrije tijd geniet hij samen met zijn gezin van films, muziek, lekker eten of drinken met vrienden en af en toe genieten van een concert.

Talen

Maltezis spreekt Engels op B2 niveau, Grieks als moedertaal.

Goed om te weten

Maltezis is voor de juiste werkgever bereid de Nederlandse taal te leren.

Lisa
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Lisa

Lisa is opgegroeid in Roemenië, maar heeft al veel van de wereld gezien. Zij heeft onder andere gewoond in Duitsland en Spanje. Sinds 2012 woont zij in Nederland, samen met haar man en 2 kinderen. Wij zijn enorm blij met Lisa in ons team, omdat zij meerdere talen spreekt en kandidaten met haar enthousiasme en eigen ervaring weet te overtuigen voor een carrière in Nederland of België. Lisa staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou meer te vertellen over deze vacature.

  • +31621688389