Magda

Magda

Pools, Endocrinoloog

Endocrinoloog

Magda is een leergierige en ervaren endocrinoloog die gespecialiseerd is op meerdere vlakken. In 2002 is ze afgestudeerd als basisarts en ze heeft zich tijdens haar carrière gespecialiseerd in o.a. de nefrologie en de endocrinologie. Deze specialisaties heeft ze gedaan bij verschillende werkgevers en heeft hier ook stage gelopen. Ze heeft haar specialisatie in de nefrologie gedaan bij een universitair ziekenhuis en hier werkte ze in de privé- en publieke sector met een grote variatie aan patiënten. Haar specialisatie tot endocrinoloog heeft ze gedaan bij een ziekenhuis in Warschau, bij de afdeling voor het studeren van de endocrinologie. Ze heeft voor deze specialisatie gekozen, omdat ze vindt dat er een wijdere kennis aan vastzit dan andere specialisaties hebben en het ook fijn werk is om te doen.

Magda heeft gewerkt bij verschillende ziekenhuizen in Warschau. Hier heeft ze meerdere functies bekleed, waaronder; endocrinoloog, nefroloog en internist. Ze heeft ook ervaring als spoeddokter en huisarts. Op dit moment werkt ze bij een polikliniek als endocrinoloog in de privé- en publieke sector. Hier werkt ze zonder assistent en behandelt gemiddeld 50 patiënten per dag.

Wat Magda leuk vindt aan haar vak, is dat ze als arts een positieve invloed heeft op het leven van haar patiënten en hen goed kan helpen met de juiste kennis en vaardigheden.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248230
  • Communicatief sterk
  • Kundig
  • Leergierig
  • Vastberaden

Op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Magda wil graag een beter leven kunnen gaan opbouwen in België. Ze wil in België gaan leven en werken, omdat ze verwacht hier onder betere en stabielere werkomstandigheden te kunnen werken. Ook wil ze een pensioen gaan opbouwen en een fijnere manier van leven kunnen ervaren.

Het liefst werkt Magda in een team van endocrinologen bij een klein ziekenhuis. Het is voor haar belangrijk dat ze aan de slag kan gaan binnen een vriendelijke en gemoedelijke werkomgeving, in een team dat voor elkaar klaar staat wanneer dit nodig is en waar ze ook nieuwe kennis van kan opdoen.

Wie is Magda?

Magda omschrijft zichzelf als een vastberaden en solide persoon die goede communicatieve vaardigheden bezit. In haar vrije tijd organiseert ze graag activiteiten voor haar familie en vrienden, waaronder een kerstfeest met een piano show. Ook organiseert ze bergtochten en gaat ze zelf geregeld wandelen in de bergen.

Talen

Magda spreekt Pools (Moedertaal) en Engels (B2). Ze is bereid om de Nederlandse taal te leren.

Goed om te weten

Magda is single en heeft geen kinderen. De beslissing om naar België te komen en hier te wonen heeft ze zelf gemaakt.

Magda
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
   Vragen?
Magda
Heeft u een vraag?