Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Luisa

Luisa

Portugees, Apotheker

Apotheker

Luisa heeft haar opleiding tot apotheker in Portugal genoten. Ze is een jonge, leergierige dame die zich verder in haar vak wil blijven ontwikkelen. Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging vanwege het gemis van stabiele uren en mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Ze is dus echt op zoek naar die werkgever die haar die ontwikkeling kan bieden. Belangrijk in haar vak vindt zij het helpen van mensen en hen te voorzien van het juiste advies. Gezondheid is volgens haar, het grootste goed wat we hebben en daar wil ze graag als professional aan bijdragen.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K247323
  • Ambitieus
  • Communicatief
  • Gemotiveerd
  • Vrolijk

Op naar een nieuwe uitdaging in België!

Ze is op zoek naar nieuwe ervaringen en een omgeving waarin de mogelijkheid wordt geboden om zich dus verder te ontwikkelen als apotheker. Ze wil graag het liefst werken in een kleine of middelgrote onderneming. Dit omdat ze hier meer en beter contact met haar klanten kan hebben en ze het gevoel heeft dan een echte bijdrage te kunnen leveren. Verder vindt ze het belangrijk dat de apotheek zich richt op farmaceutische zorg en niet haar focus heeft op vnl. commerciële activiteiten.

Wie is Luisa?

Luísa is een vrolijke, communicatieve jongedame met een gezonde dosis ambitie. Ze is reeds begonnen met het leren van de Nederlandse taal tot A1 niveau. Motivatie is er voldoende aanwezig omdat ze graag in januari ook wil vervolgen met de intensieve Nederlandse opleiding. Zelf omschrijft ze zich als nieuwsgierig, geduldig, eerlijk en behulpzaam. In haar vrije tijd reist ze graag, ze is sportief en ze houd ook van het lezen van een goed boek tijdens een zelfgemaakte verse maaltijd.

Talen

Luisa spreekt op dit moment Engels op C1 niveau, Portugees op C2 niveau en ze leert op dit moment Nederlands tot A1 niveau.

Goed om te weten

Ze is een ambitieuze kandidaat die zich verder wil ontwikkelen en met de juiste intenties haar werk wil uitvoeren.

Cliff
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Cliff
  • +31611373236