Ljubomir

Ljubomir

Kroaat, Internist

Internist

Ljubomir is een internist die houdt van zijn vak. Hij is in 2012 afgestudeerd in de geneeskunde en heeft voor deze opleiding gekozen omdat hij altijd al een affiniteit had met de wetenschap en natuurkunde. Zijn specialisatie tot internist heeft hij gedaan in Duitsland, bij een ziekenhuis van de Universiteit van Duisburg. Hij is zichzelf hierin gaan specialiseren, omdat het vak vrij breed is en je er veel kanten mee op kan. Hij heeft ook een specialisatie gedaan in de psychiatrische geneeskunde.

Ljubomir heeft al redelijke werkervaring kunnen opdoen. Hij heeft gewerkt als spoeddokter en heeft mogen meevliegen in helikopters, hij vond dit spannend maar ook eng en is hier na anderhalf jaar mee gestopt. Hij heeft zes jaar gewerkt als internist bij twee verschillende werkgevers, dit heeft hij gedaan in Duitsland nadat hij veel corruptie ervoer in Kroatië. Op dit moment werkt hij als internist bij verschillende ziekenhuizen en voert hier ook verschillende diensten uit. Hierom is het aantal collega’s waar hij mee werkt altijd verschillend, echter vindt hij deze vorm van werken wel fijn.

Wat Ljubomir leuk vindt aan zijn vak is dat hij de patiënt snel en effectief kan helpen. Ook is interne geneeskunde heel breed en valt er hierin veel te leren en te onderzoeken. Als hij echter iets mocht veranderen aan zijn vakgebied is dit dat er minder bureaucratie moet zijn.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K248252
  • Nieuwsgierig
  • Overzicht bewaren
  • Teamspeler

Op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Nu wil Ljubomir graag in België aan de slag en hier zijn leven verder gaan opbouwen met zijn vriendin. Het liefst gaat hij aan de slag bij een kleiner ziekenhuis, in de private sector, waar hij een leuke sfeer ervaart met collega’s en onafhankelijk genoeg is om zelf keuzes te kunnen maken. De functie die hij in België graag zou willen bekleden is de ambulante functie van huisarts. Hij heeft namelijk al gewerkt in de psychiatrie en als internist en zoekt nu een nieuwe uitdaging in zijn leven!

Wat belangrijk is voor Ljubomir bij het zoeken naar een nieuwe baan, is dat er een goede balans moet zijn tussen het werk- en privéleven. Voor hem is het niet moeilijk om naar België te verhuizen omdat zijn zus en vriendin al in Brussel wonen, de overstap naar het wonen en werken in België zal dus soepel kunnen verlopen.

Wie is Ljubomir?

Ljubomir is een nieuwsgierige man die graag nieuwe dingen wil proberen. Hij is een echte teamspeler en kan goed het overzicht houden. Ook is hij goed in het indelen van zijn dag en weet hij deze op een logische, maar effectieve manier in te delen. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met films, geschiedenis, sport, het lezen van boeken of het spelen van videogames.

Talen

Ljubomir spreekt Kroatisch (Moedertaal), Engels (B2) en Duits (C1). Hij is bereid om de Nederlandse taal te leren.

Goed om te weten

Zijn familie en vriendin staan volledig achter de keuze van Ljubomir om naar België te komen en hier zijn leven op te bouwen!

Ljubomir
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
   Vragen?
Ljubomir
Heeft u een vraag?