Is deze kandidaat interessant voor uw praktijk?
Profiel opvragen
Lidia

Lidia

Pools, Gynaecoloog

Lidia studeerde geneeskunde in polen en mag zich sinds 2004 een trotse arts noemen. Ze heeft zich na haar studie gespecialiseerd tot gynaecoloog en heeft uiteindelijk 13 jaar met plezier in de gynaecologie gewerkt. Op dit moment werkt Lidia niet vanwege de ontwikkelingen in haar gezinssituatie, maar nu dat weer wat rustiger is, staat ze te trappelen om weer aan de slag te gaan.

Eigenschappen

Kandidaat ID: K246579
  • Aanpassingsvermogen
  • Blijft kalm in lastige situaties
  • Georganiseerd

Op naar een nieuwe uitdaging in Nederland!

In 2016 is Lidia samen met haar man en 3 kinderen naar Nederland gekomen en heeft ze zich in Limburg gevestigd. Lidia heeft diverse vakgebieden onderzocht en verzekeringsarts spreekt haar erg aan. Wat haar met name aanspreekt in deze functie, is het sociale contact en de diversiteit. Daarnaast is het heel goed te combineren met haar gezin. Haar moeder woont inmiddels ook in Nederland en zal op haar kinderen gaan passen. De weg is dus vrij voor Lidia om haar eigen weg te bewandelen en weer aan het werk te gaan.

Wie is Lidia?

Van nature is Lidia georganiseerd en door haar werkervaring kan ze heel goed plannen. Ze blijft kalm in lastige situaties en kan snel beslissingen nemen. Lidia vindt het belangrijk om zich aan te passen aan haar omgeving. Toen ze naar Nederland kwam, was haar eerste prioriteit dan ook haar gezin én het leren van de Nederlandse taal. Ze heeft drie wat oudere kinderen in de leeftijd van 13 en 16 jaar en inmiddels is daar een vierde bij gekomen die nu één jaar oud is. Haar vrije tijd is natuurlijk beperkt met haar grote gezin, maar als ze tijd heeft leest ze het liefst een goed boek.

Talen

Lidia spreekt erg goed Engels, Pools en Nederlands op B2 niveau.

Goed om te weten

Lidia is beschikbaar zodra haar BIG-registratie is gerealiseerd!

Geïnteresseerd in een kennismaking?

Neem hieronder contact op met Hans Klaassen, accountmanager. Of vraag eenvoudig een uitgebreid profiel op.

Hans
Meer weten over deze kandidaat? Vraag het aan Hans
  • +31614599576